Electrolux rura na pečenie - ktorý model vybrať?

Profilova fotka
ahojte, chcem do kuchyne vstavanu ruru na pecenie- Electrolux, nech studujem jednotlive modely ako dlho chcem, stale sa neviem z nich "vysomarit" a najst ten najlepsi. S ktorou rurou mate dobru skusenost? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@vavrenka ja som mala na bytu tuto http://www.mall.sk/samostatne-rury/el... a budem ju kupovat aj do domu - je to "rustikalny" vzhlad, takze mozno sa ti nebude pacit
Odpovedať
@vavrenka To musis ty vediet.. Aky je rozpocet? Aka si kucharka? Kolko pecies? Ci chces dotykove, programovatelne funkcie, parnu funkciu atd..
Odpovedať
Profilova fotka
@vavrenka Mame sme kúpili Electrolux-EOB-43430-OX, potom si ju kúpila aj ségra do bytu a zatiaľ sú obe spokojné. Vyberali sme strašne dlho, dobré je ísť kuknúť niekde do kamenného obchodu a rúru si vybrať tam. Mama chcela napríklad minimálne jeden teleskopický výsuv, pozerali sme veľkosť kvôli plechom na pečenie, či má gril, multifunkciu a pod. Následne sme objednali cez internet všetky spotrebiče do kuchyne a ušetrili sme viac ako 400 eur oproti kúpe v kamenných predajniach (Nay, Datart, Okay)
Odpovedať
@vavrenka my mame tuto: Parná rúra ELECTROLUX EOB8851AOX https://www.youtube.com/watch?v=PWoPO... - zatal bez skusenosti - kuchyna sa nam este len robi
Odpovedať
Profilova fotka
@linear324 urcite ideme cez internet ;-) a ideme dnes mrknut do kamenneho obchodu. a idem pozriet ten typ, co si mi napisal..
Odpovedať
Profilova fotka
celkom ma zaujala tato: EOC3430COX
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 to je trochu uz mimo nasho rozpoctu, ale zaujala ma ako prva
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@vavrenka ahoj. prosim ta aj si tento typ rury kupila? ak ano si spokojna?dik
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, kupili sme ju, ja som velmi spokojna, i ked - musela som sa s nou naucit piect- peciem v nej dlhsie ako je v receptoch - na konvencom ohreve,cize na zaciatku mierny stres a chaos,ale uz som si zvykla a som velmi spokojna. najviac pouzivam funkcie konvency ohre, horkovzdusnu funkciu a gril. a teraz mi zacala sama signalizovat, ze ju mam vycistit- na displeji mi po pouziti blika pyr- ako pyrolyza. najcastejsei v nej peciem maso.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@authorka ahoj kupila si tu ruru eob 3400? tu rustikalnu ako si s nou spokojna?
Odpovedať
hej, mala som ju v byte - spokojna som bola, bezproblemovo fungovala, do domu som si kupila iny model
Odpovedať
@kviotecek hej, mala som ju v byte - spokojna som bola, bezproblemovo fungovala, do domu som si kupila iny model
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vavrenka preco je potrebne v nej piect dlhsie? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?