Drez pri stene alebo 45 cm umývačka

Zariadujeme kuchynu a na skrinku na drez a umyvacku mame priestor cca 113cm, s tym ze skrinka na drez bude pri stene. Riesime teda dilemu ci 50cm drezova skrinka a 60 cm umyvacka (minusom je to ak pouzijeme 45cm drez tak bude od steny cca 10cm - ma niekto drez pri stene? nie je to problem?) alebo dat 45cm umyvacku a drez dat od steny 25cm? Dakujem za kazdu radu
Odpovedať
zdravím, daj umývačku na kraj a vedľa drez. Ja osobne by som drez pri stene určite nechcela. Umývačka 60 a skrinka 50 cm vychádza, nie?
Odpovedať
odpad+voda ide prave z tej bocnej steny a za umyvacku sa odpad nezmesti, preto zial z poradim nic nespravime :(
Odpovedať
a nemôžeš dať hlbšiu pracovnú dosku? 70 cm? Vtedy by to šlo.
Odpovedať
to by urcite slo keby sme na to boli mysleli skor ako sme si dali spravit vodu, odpad a vsetky zasuvky :(
Odpovedať
ale to stále môžeš, ak ešte nemáš objednanú kuchyňu. Zostane ti za umývačkou 10 cm na vedenie potrubia.
Odpovedať
no musim nad tym porozmyslat, dakujem za radu :)...a keby si sa mala rozhodnut medzi mojimi dvoma alternativami, ktore mensie zlo by si si vybrala? :)
Odpovedať
@kyleah Osobne by som za mensie zlo povazovala vacsiu umyvacku. Malu umyvacku budes lutovat, lebo potom budes musiet vela veci umyvat v rukach a ani tych 25 cm drezu od steny ti nepomoze. Pri vacsej umyvacke bude drez pouzivat minimalne. Len odporucam dat na tu stenu nieco s lahkou udrzbou a vode odolne, cize najlepsie sklo - odporucam kalene, aby sa nerozsypalo, ked tam hrncom tuknes :-)
Odpovedať
@kyleah suhlasim s @zuzka4444
Odpovedať
@zuzka4444 ja mam 45umyvacku a v dreze umyvam akurat tak varesky a umelohmotne dosky. cize ak by nebola ina moznost urcite by som brala aj 45cm. ked potrebujem vmestim aj plech :-)
Odpovedať
moj nazor je, ze je dolezitejsich 15 cm v umyvacke ako hore na linke. Mala som moznost pouzivat aj 45 aj 60 a 45 mi pride v poronani s moznostami 60 o dost mensia. Dalsia vec, ze v 45 je rameno kratsie , nakolko sa musi zmestit do 45 cm a tym padom na dlzku , ktora je do 60 cm nema taky dosah ako rameno do dlzky 60. Moze s astat, ze v zadu ako aj v uplne vpredu nemusi byt efekt umyvania dostatocny. Samozrejm,e zavisi to od toho, kolko riadu v domacnosti @kyleah potrebuju denne umyvat. Ci sa jedna o jedno, dvoj c viacclennu rodinu. Je na mieste zvazit aj vyuzitelnost 10 alebo 25 cm na linke. Ak ma clovek umyvacku, a neumyva tak casto riady v drese, nemyslim si, zeby z dresu mal byt ocapany obklad viac ako je napriklad za varnou doskou
Odpovedať
dakujem dievcata, velmi ste mi pomohli :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?