Digestor v priestore alebo v rohu kuchyne

Ahojte, práve dokončujeme projekt domčeka a už dolaďujeme len kuchyňu. Ide o prepojenú kuchyňu s obývačkou. No musíme sa rozhodnúť kam umiestnime varnú dosku a digestor. Priestor na digestor ostáva v rohu kuchyne - medzi oknami, alebo na ostrovčeku medzi obývačkou a kuchyňou. Nebojím sa, že by sa z varnej dosky prskalo, to by sme riešili vyvýšeným ostrovčekom za varnou doskou, skôr si neviem predstaviť ako bude visieť digestor v priestore a či to bude dobre pôsobiť napríklad pri pohľade z obývačky. Máte s tým skúsenosti? Prípadne ako by ste sa rozhodli vy? Aký máte názor na barové stoličky, ak za pultom bude jedálenský stôl? Nie je to zbytočné? Ďakujem za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietokz ak pouzijes tie digestory co su "priestorove" tak to nebude vobec esteticky prekazat. alebo si mozes kupit take co sa vysuvaju za varnou doskou hore a potom sa znova schovaju. urcite mas na mysli nieco podobneho ako na tomto obrazku http://www.google.ca/search?q=kitchen...
Odpovedať
Digestory, kt. sa vysuvaju su prilis drahe. Navyse chceme digestor so skutocnym "kominom" resp. odvetravanim aspon do podkrovia. Link kt. si prilozila nie je na konkrenty obrazok :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?