Dávali ste robiť cenovú ponuku na elektrospotrebiče?

Davali ste si u niekoho robit cenovu ponuku na komplet elektrospotrebice do kuchyne? Robi to vobec nejake elektro? Alebo je najvyhodnejsie klasicke nakupovanie - kazdy spotrebic z eshopu, v ktorom je najlacnejsi? (Tak mi ale vychadza nakup az v 3-5 eshopoch.) Dakujem za skusenosti ;-)
Odpovedať
Dávala som si robiť vo viacerých kamenných obchodoch a zľavy boli rôzne od 5 - 20%, nakoniec sme sa rozhodli objednať spotrebiče priamo u firmy, ktorá nám bude robiť linku , zľava na kompletku /indukcia, odsávač pár, mikrovlnka, rúra, umývačka/ bola vo výške 25% + v cene je aj inštalácia spotrebičov pri montáži linky. Po prepočítaní sumy s poštovným a montážou nám to od e-shopov robilo rozdiel cca 100€, no pre stovec nebudem nervovať a zháňať spotrebiče pol roka z neviem koľkých e-shopov, pretože poväčšine polovicu tovaru, ktorý ponúkajú nemajú ani skladom...
Odpovedať
Profilova fotka
andreashop.sk
Odpovedať
daval som robit v obchodoch a ke dsom pvoedal z ekomplet kuchynu tak no ze dobre a ledva dali 5%...elektro blizko kamenneho namestie BA a ochota nula bodov. iekde dali aj 10% ale viac nechceli. v CR som daval a tam hned ze ked su zabudovane tak 25% s ceny dole pri troch spotrebicoch. ina ochota obchodnikov...aj dovoz nebol problem ale byvam blizko CR tak preto. inak potom eshopy a hladat a pripadne im zavolat ze ked beriem viac ci nedaju este zlavu treba hladat telefonovat a byt obchodne drzi. najepsi eje mat niekoho znamenho kto robi vo velkosklade alebo v predajni s elektro. kupovat to po jednom z eshopov sa da tiez ale skusil by som radsej celkom a dohodnut si zlavu este a hlavne skusit ak je moznost ist za hranice SR...prepacte obchodnici v SR ale tak vam treba ked ste nenazrani.
Odpovedať
s predstavou o ktoré výrobky sa jedná a prehľadom aktuálnych cien sme boli v Technomarkete v TT (už nefunguje) a po konzultácii s vedúcim predajne sme dostali celkom slušnú ponuku, podobne sa dalo jednať aj v Datarte BA (pri Ikea), nakoniec sme prechodili kamenné obchody aj net a zistili že pomaly každý týždeň sú akcie na ten ktorý produkt a tak sme sa dostali k nadštandardným spotrebičov za rozumné výpredajové ceny. No a niečo tiež po známosti bez marže :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne,naj.ceny má andreashop.sk.máme komplet č.a bielu techniku od nich..
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa- andreashop. super, tiez mame vsetk ood nich. akurat ma stve, ze na varnej doske neni SK navod...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?