Čo si myslíte o kúpe kuchyne z bazáru?

Ahojte, dufam ze tu nie je podobna diskusia, ale nenasla som.. Chcem sa Vas spytat.. Kupovali ste niekto niekedy kuchynu z bazaru? Videla som tu vselijake inzeraty, ze niekto predava a celkom ma to zaujalo. Myslite, ze sa to oplati? Idem si trosku prerabat take priestory, ktore mam k dispozicii na byvanie a nechcem tam kupovat vsetko nove, ked o par rokov budem riesit nove byvanie. A nie je tam kuchyna, tak sa mi to zdalo ako celkom fajn a lacny napad. Co si o tom myslite? Mate skusenost? Vopred dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
@antonia1209 Ak sedia rozmery kuchyne a hlavne napojenia na vodu a pod., tak preco nie. Ak by to aj vyslo cenovo prijatelnejsie, moze to byt vhodna alternativa. Osobnu skusenost vsak nemam.
Odpovedať
Ak vam to nevadi, tak preco nie? Ale urcite osobny odber,aby ste videli na vlastne oci.Lebo fotky vselico zakryju ;-)
Odpovedať
Aj jmy sme taku kupovali, byt sme predali s nou. Pozreli sme si rozmiestnenie skriniek, hlavne aby sedeli napojenia na vodu a odpad . Jednu skrinku sme potrebovali zuzit, stolar to pekne spravil a bolo. Pekne sne vsetko nalestili a linka bola ako nova a robena na mieru:) urcite si ju vsak chod vopred omrknut.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
scorpio89 Dakujem, momentalne si len robim prieskum ze co a ako, takze zatial to nie je aktualne.. Dakujem baby za odpovede..urcite pomohli, bala som sa ze tu budete mat same negativne skusenosti, ale takto je to oka.. Skor som mala obavu, ze ked taku kuchynu kupim, rozlozim, prenesiem ku mne a zlozim, ci to bude vsetko tak pekne sediet.. predsa len, napriklad ked som uz dva krat rozoberala moje skrine a stavala pri stahovani spat, nebolo to uz uplne ono.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@antonia1209 Samozrejme to sa moze stat. Akurat sme sa stahovali a nabytok skutocne trochu utrpel. ale stale je v pohode pouzitelny a mensie poskodenia vobec nebiju do oci. Podobne to bude aj s kuchynou. S mensim poskodenim asi treba pocitat, ale pri opatrnom zaobchadzani by "skody" mohli byt minimalne.
Odpovedať
@janka279 Tak myslim, ze ak by sme dali poriadny pozor pri prevoze na skrkance a podobne poskodenia a riadne tie skrinky dotiahneme, mohli by to byt celkom v pohode.. ved za cenu napr. do 2000 EUR mat novu kuchynu je super :) dakujem za odpoved :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?