Čo na stenu za linku?

Profilova fotka
Sme cerstvo nastahovany do bytu, ktory sme si nadstavovali a prerabali na mezonet. Mame novu linku sivu lesklu s bielou pracovnou doskou. V cene linky bolo aj lacobel sklo na zastenu, ktoru som pri montazi linky zrusila, pretoze na mieste sa mi to vobec nepacilo :-) Plocha nad prac. doskou je mala, pretoze je tam obrovske okno, cize jedna sa len o maly kus steny. Ja zvazujem bielu vacsiu mozaiku? Na okne bude rimska roleta (uz sa vyraba) z pasikavej latky. Pre obraz celej izby je tam aj fotka s kobercom a stolom, ale nemame este stolicky, ktore su objednane. Co by ste poradili? Nechat bielu steny, bielu mozaiku, namalovat, tapeta, sklo? Fotky su mizerne, pretoze svietilo slnko a nevedela som lepsie odfotit.
Odpovedať
na tie kusky steny nema vyznam davat nic
Odpovedať
Profilova fotka
Je to moderna kuchyna, mozaikou by sa to len pokazilo. Dal by som radsej daky velkoformatovy biely obklad, ak to dobre chapem, tak vlastne potrebujes to len na tie dva rohy pri okne. Cize asi 4 ks obkladu. Alebo daj len nizky 5cm soklik z toho isteho mtr ako doska. My tak mame v kuchyni a je to super. Nemame ziaden obklad, len sklo za varnou doskou. Stolicky davas original alebo kopie?
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja by som tam nič nedávala. Z drezu nenaprskáš a šporák máš tiež ďaleko.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 bohuzial kopie :)
Odpovedať
nedávala by som už nič :)
Odpovedať
Profilova fotka
určite tam už nič nedavaj, ani mozaiku ani obklad....to okno je dominantné a pekne vyznieva, všimla som si, že budu ešte svietidla tak toho tam bude neúrekom :-)
Odpovedať
nedavaj tam nic, ved aj tak je to iba kusok a nie je t ani za drezom a ani za sporakom
Odpovedať
Profilova fotka
ok. vdaka za nazor a nakoniec tam fakt nedam nic. Mam nejaku utkvelu predstavu, ze hola stena v kuchyni sa nehodi :-) Ked tam pribudne ta roleta a svietidla a digestor a kadeco dalsie tak to bude hned vyzerat lepsie. Medzi dvomi castami linky bude este nater z magnetickej tabulovej farby. Stale je to nedokoncene a malo casu sa tym zaoberat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam tiez nedal nic :-) neoblejes, neofrkas ;-) netreba riesit, je to pekne ako to je ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?