Čo hovoríte na kuchyne Gorenje?

Profilova fotka
zdravim vsetkych bola by som rada keby mi niekto vedel poradit ohladom kuchyn gorenje mate s nimi niekto skusenosti poporipade mate ju doma?je aspon kusok kvalitna?dakujem za kazdu odpoved
Odpovedať
Gorenje je asi posledná poctivá firma ktorá neprestahovala žiadnu divíziu výroby na východ. ( turecko, čína, korea atd - rozumej Beko, LG atd.)
Odpovedať
@18sokolka18 Su velmi pekne a kvalitne... V Cechach mavaju na ne super akcie, velakrat vsetky spotrebice zdarma pod., u nas som take akcie nevidela.
Odpovedať
zuzka4444 - to kde v cz majú také akcie že všetky spotrebiče zdarma??? to je vtip či?? :-D :-D :-D
Odpovedať
@stavitelka85 Nie, presne, ked som si vyberala novu linku, tak som na to nadabila, ale akurat koncila za neja dva dni, tak som tam nestihla vycestovat... je to cca 1 rok dozadu, takze mozno bude zasa :-)
Odpovedať
za tie peniaze kúpiš oveľa vyššiu kvalitu ako je gorenje
Odpovedať
@zuzka4444 všetky akcie zdarma sú započítané v inom kupovanom tovare napr. v kuchyni...to je všetko reklamný ťah a takto sa často nechávame zviesť akciami na zľavy
Odpovedať
@safir4 Nie som dement :-), vsetko sa da overit a spocitat...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za reakcie vacsinou co som citala tu na fore su slovenske kuchyne bud nekvalitne alebo dovezene z polska za dvojnasobnu cenu o kuchyniach gorenje som sa dopocula len nedavno a tak ma zaujimalo ci ju niekto ma a ake s nou ma skusenosti hlavne co sa kvality tyka podla odpovedi usudzujem ze to bude nejaka zlata stredna cesta:Dstolverka ty aku by si mi doporucila?
Odpovedať
Profilova fotka
a este otazka cenovo su na tom ako, ak by niekto vedel......diky:D
Odpovedať
sú dosť drahé, skus si nájsť ich stránku a tam majú aj Odpredaj kuchýn čo boli vystavené v predajňach, ak niekomu pasujú rozmery može pekne ušetriť.
Odpovedať
Profilova fotka
ano pozerala som ich stranku ale maju tak asi dve kuchyne po 3000 eur a to neciem ci so spotrebicmi alebo bez ak by to bolo so spotrebicmi tak to nie je drahe no prave tie sa mi nepacia idem po niecom viac designovom neviete niekto niekoho?co tak kuchyne farbiak?????mate s nimi niekto skusenost.....oni maju krasne kuchyne a su vraj nemecke tak neviem.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?