Chladnička v komore - áno alebo nie ?

Ideme si dať urobiť kuchyňu a už dlho riešim dilemu, či dať chadničku do komory alebo do kuchyne. Máte s tým niekto skúsenosti ? Prosím poraďte.
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas komoru so vstupom z kuchyne, kludne ju tam daj, hned vedla dveri :) je to v pohode, dost vela ludi to tak ma a nemaju s tym problem :) hlavne ak maju malu kuchynu a nie je tam na chladnicku miesto... my budeme mat v komore druhu chladnicku :) na chladenie napojov a ked je viac jedla , ako napr. cez oslavy, vikend, vianoce... proste zide sa :)
Odpovedať
my mame chladničku v komore a neviem si to vynachvaliť, predtym sme mali asi 12 rokov chladničku v kuchyni a v komore mi to pripada ovela lepšie, mame dvere do komory tesne vedla linky ... jediny problem je, že sa človek občas v tej komore zašije a bez hanby "šrotí", lebo nie je tak "verejnosti" na očiach ... :-D
Odpovedať
mne by vadilo, kebyze mam chladnicku daleko... zalezi, kde ta komora je. mne najviac chladnicka vyhovuje v blizkosti umyvacej casti a casti urcenej na pripravu jedla. podla toho prisposobim aj prave-lave otvaranie dveri na chladnicke. ked zariadujem kuchynu, tak si predstavujem, ake je pre mna najefektivnejsie rozmiestnenie vybavenia, aby som co najviac skratila cas pobytu v kuchyni.
Odpovedať
Máme komoru v kuchyni, len dvere do nej nie sú hneď vedľa kuch. linky ale za jej rohom. Preto sa neviem rozhodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@bets bets: ale ona nemusi byt daleko, len preto, ze je v komore :) co som videla, tak im pokracuje akoby linka , a hned je tam spajza, akurat ze je medzi tym priecka a teda je to oddelene, fakt to nie je o nic dalje, ani krok navyse.. daleko by vadilo chodit aj mne, ale ak to ma hned v kuchyni, tak vlastne len o 1 dvere navyse otvori... a je to super :) aj vodu mala ta kamoska blizko :) ludka, podla mna je to zvyk... ;-) poznam vela ludi z cinzaku, co mali tak male kuchyne, len take sliziky, ze mali chladnicku az na chodbe, ked sa chceli v kuchyni aj otocit vediet,a to teda daleko bolo..
Odpovedať
Profilova fotka
ludka dej sem pudorys,..takhle obecne se to neda posoudit,.. nicmene me by asi nevyhovovalo chodit si pro piti do komory a nosit ho sem a tam,.. jsem zvykla vyndam z lednicky - otocim se, polozim piti na prac. desku, vyndam sklenicku, naleju, otocim se, zandam lahev.... hotovo, neudelala jsem ani krok ;-) ale kazdemu vyhovuje neco jineho
Odpovedať
presne ako hovorí @hhranolka, každemu vyhovuje niečo ineho, mne napriklad nevyhovuje chladena voda, ja len vezmem pohar a otočim kohutikom, tiež som neurobila ani krok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v dome chladnicku v komore, a je to vybornem uplne bez problemov - aj ked je pravda, ze dvere do komory su rovno za linkou. No teraz v zariadujeme byt a mame opat z kuchyne dvere do komory a opat bude chladnicka v komore. Vobec z toho nemam obavy, naopak - jednoducho v jednej miestnostke budu vsetky potraviny - chladene aj nechladene. Kuchynsku linku tak mame vylucne na kuchynske pomocky a riad.. Zbytocne som nepreplacala zabudovanu chladnicku a drahe velke dvierka linky na nu.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna zalezi na tom , ako casto je chladnicka otvarana- rozdiel, ci ju otvaraju 2 ludia, alebo styria - kolkokrat je denne otvarana...dalej, ci sa chladnicka zmesti do kuchyne- ak je mala kuchyna a komora je dostatocne priestranna, asi by som pre zvacsenie kuchyne vybrala tu druhu moznost. ALE- a co by mi najviac vadilo- vacsinou su komory alebo spajze chladnejsie, nevykurovane miestnosti- alebo aspon by nimi mali byt- a ide tym o mozno malu , ale predsa len stratu tepla ,ak ju neustale budem otvarat. Ja beriem urcite chladnicku do kuchyne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?