Biela pracovná doska

Profilova fotka
ahojte prosim Vas mate niekto v kuchyni bielu pracovnu dosku?ak ano ste s nou spokojny, vsetci ma od nej odhovaraju že mi bude na nej vsetko vidiet a spinit sa a tak :-/ tak neviem, ak mate niekto skusenosti potesim sa kazdej rade :-)
Odpovedať
Máme bielu. Skúsenosti ešte nemám, lebo nám kuchyňu zatiaľ len montujú, ale vyzerá krásne. Keď začnem na nej pracovať, dám ti vedieť aká je v praxi.
Odpovedať
Tak toto zaujíma aj mňa. Riešim momentálne rovnakú dilemu. Každopádne viem, že tmavú by som si nedala v žiadnom prípade, ale je to otázka vkusu. Biela je podľa mňa top, aj keď tiež sa obávam aby nazažltla alebo niečo podobné. Že bude na ňu treba dávať lepší pozor ako na nejaký travertín čo som mala pred tým som zmierená. Akú plánuješ k bielej doske zvyšok kuchyne? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka85 http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mam bielu pracovnu dosku a naozaj na nej vsetko vidiet:) vyzera krasne, ale utierat treba castejsie ako na nejakej imitacii kamena resp. betonu, ako sme mali v starom byte. vidno kazde zrnko, co ti spadne.
Odpovedať
@hanka85 Mam bielu pracovnu dosku, je pravda ze ju musim utierat po kazdom vareni :) Ked varim tak vsetko naokolo zababrem :D Ale tak isto bolo aj ked som mala svetlohnedej farby v starom byte takze myslim ze to je jedno :)
Odpovedať
Bavime sa o bielej alebo o bielej lesklej? a samozrejme je pravda ze na tom vsetko vidno ... sak ste gazdinky viete pri vareni ako sa spini a ako je na bielej vsetko vidno ... to nie su dvierka ale pracovna plocha sak je to logicke ... a samozrejme to sa bavime len o spine ale druha vec su skrabance ... tie sa utriet nedaju a su dlhodobo viditelne ... nepodliehajte modnym trendom na ukor praktickosti ;)
Odpovedať
Dobrý den, měla jsem taktéž bílou desku a bylo to za trest. Budete běhat s hadříkem a utírat a utírat.
Odpovedať
Mali sme bielu, bol to des. Vidieť na nej každý škrabanec a to ani nehovorím, keď ti niekto zo ,,spolubývajúcich,, niečo na doske rozkrojí...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?