Aký sendvičovač mám kúpiť?

Ahojte, rada by som sa poradila s vami vsetkymi, ktori sendvicovac mate. Chcem ho darovat priatelovi na Vianoce (robit si doma sendvice je prenho "must", pre mna asi zbytocnost - ale mozno len neviem, o co prichadzam ;-) ), ale vobec nemam s takymto spotrebicom skusenosti a zaujimali by ma tie vase. :-) Neviem, ci je lepsie kupit "len" obycajny sendvicovac alebo mam kupit taky s vymennymi doskami (na sendvice a na vafle). Doma sme si kedysi robievali vafle a hoci ich mam velmi rada, mam stale pred ocami tu velku tazku vec - vaflovac, ktora bola stale mastna od oleja, ktorym sa potierala a vzdy sme sa pri vaflovani popalili. No na druhej strane, vafle by som sem-tam robila rada (v pripade, ze to uz nie je take narocne ako pred tymi 15 rokmi :-D ) Mate niekto skusentosti s touto dvojkombinaciou - pouzivate ju? Ci doporucujete kupit len klasicky sendvicovac a nevymyslat? A ma sendvicovac nejake zaludnosti, na ktore by som si pri vybere mala davat pozor? :-) Vopred vdaka!
Odpovedať
Máme sendvičovač s výmennými platňami. Plate na grilovanie sú pre nás úplne zbytočné, grilujeme v rúre, ale raz som ich vyskúšala. Platne na vafle sme použili hádam 2x, akosi sa deti na to nechytili ;-) . Ale predpokladám, že tie ešte občas použijeme. Najčastejšie využívame tie sendvičové, hlavne deti, starší si robia sendviče sami. Tie vyberacie platne majú ešte jednu výhodu, dajú sa šupnúť do umývačky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame velmi radi toasty, tak sme si ho kupili. Je to super vec, hlavne ked je uz trosku starsi chleba, da sa takto dobre zuzitkovat :-) Po 2 rokoch som si zmyslela, ze mam rada vafle a chcem aj vaflovac. Takze uz sme museli kupovat taky, kde sa daju vymienat tie platnicky. Mozem iba odporucat ;-) lepsie sa nam osvedcil tento vymienaci. A vafle sa na nom robia perfektne. Vobec nemusim platnicky mastit, su teflonove a neprilepia sa. Mame Tefal. A zaludnosti som zatial neobjavila ziadne. Iba dat si pozor pri vybere a nekupit nejaky obycajny z tesca, ale radsej s tymi teflonovymi platnickami. :-)
Odpovedať
@iva71 @yvulienka Vdaka! Zatial sa mi najviac pozdava tento http://andreashop.sk/internetovy-obch..., snad splna vsetky poziadavky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tento isty mame aj my :-D
Odpovedať
@eugenie Aj my máme tento :-D
Odpovedať
@iva71 @yvulienka :-D Vyborne, damy, moc ste mi pomohli. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
nemáte niekto tip na sendvičovač s výmennými platňami, na ktorom sa dajú robiť naraz AŽ 4KS vaflí? ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?