Aký kuchynský robot kúpiť?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradiť pri kúpe kuchynského robota, aké máte skúsenosti, akým značkám sa vyvarovať a ktoré odporúčate? mal by mať okrem iných funkcií aj mlynček na mäso a odšťavovač.ďakujem.
Odpovedať
ono to je aj o tom koľko si ochotná zaň dať. ja mám Braun Multimix 350 už niekoľko rokov a som veľmi spokojná. no nemá mlynček na mäso ani odšťavovač.... veľmi sa mi páči kitchnaid artisan, len je príšerne drahý, no zdruhej strany veľmi kvalitný. celkom dobrú zostavu má Moulinex, len neviem aká je kvalita, cena je dobrá. ako som písala, Braun je super. to mám odskúšané. už ho mám 6-7 rokov a ani raz sa nepokazil.
Odpovedať
my mame Kitchen Aid, tam je to celokovove telo so zakladnou vybavou. k tomu sa dokupovavaju dalsie nadstavce - my mame napriklad aj ten mlyncek na maso. neviem naisto ci k tomu je aj odstavovac, treba vyguglit. podla mna je to jeden z top pristrojov pre domacnosti, plus je aj ozdobou kuchyne - taka trosku "imidzovka". ta investicia je nakladnejsia, ale ked si uvazis, ze vydrzi dlhe desatrocia, tak myslim, ze sa to oplati. my ho mame v cervenej farbe, ficime s nim uz 3 roky a spokojnost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame PHILIPS HR 7764 a je to naozaj dokonaly stroj! je aj dizajnovo pekny a uzasne vykony - vsetko pomelie, poseka, vyslaha doslova za par sekund. Stoji od 120,- vyssie a fakt sa oplati. Potom je este vyssia verzia aj s mlyncekom na maso HR 7768, ten uz stoji od 165 vyssie, ale tam uz je naozaj totalne vsetko co si len zmyslis... Ten uz za teba aj bielizen vyvesia.. :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?