Ako zútulniť kuchyňu?

Profilova fotka
Ahojte, steny sú biele, kuchynská linka je biela (nie lesklá), za kuchynskou linkou je stena namaľovaná na sivo, obklady sú veľké biele (zástena), doska pracovná a spotrebiče sú hnedo-čierne a stol tiež hnedočierny. Podlaha je sivá. Kuchyňa vyzerá super, ale keď sme ju už celú zostavili, vyznie veľmi chladno...nič farebné tam nieje. Nie som typ čo má rád zapratanú kuchynskú dosku maličkosťami, radšej mám všetko schované a tak neviem, ako túto kuchyňu "otepliť". 8-( Keby sa aspon na chladničku dali pripnúť rozne magetky s obrázkami od dcéry, alebo čo...ale chladnička je vstavaná a dvierka drevené. Rozmýšľala som na malým koberčekom pod stol a stoličky v krémovej farebe so žltými pásikmi, aby to trošku zjemnilo,len nie som si istá,či sa žltá hodí.. Na stene tiež ešte nič nemáme, ani hodiny ani nič...tak aj tam by sa niečo dalo...len neviem akej farby.. =-)
Odpovedať
Skús dať foto a poradíme :)
Odpovedať
pozri nasu kuchynu...je v nej zlta k bielej a sivej, mame v nej ale aj drevodekor....podla mna to pekne ozivi, ak by si pridala nejake zlte, alebo svetlozelene doplnky :), pripadne tapetu na volnu stenu v nejakej jemnej farbicke...
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa páčila kombinácia s tyrkisovou :-)
Odpovedať
@kuratko22222 @kamilka12 tiez mame bielu stenu,bielu linku (lesklu), prac.doska a zastena bude seda a podlaha je hnedo-seda.. Stenu ideme premalovat na tyrkysovu. Kedze sa bojim vyraznych farieb stien 8-( , nedam ten najkrajsi odtien - ktory je podla mna naj, ale dame jemnejsi, o tri odtiene.. Skus ist do farby-laky, kde miesaju farby - urcite vyberies - neskutocny vyber odtienov maju - namiesaju ti aku budes chciet. Ja so sebou vsade nosim dosky - podlahu, obklady... :-p a prirovnavam..
Odpovedať
Profilova fotka
kup si magneticku tabulku, tam si mozes dat fotky ;-) ja mam taku bielu, z jysku....daju sa tam dat aj 3 fotky....mozno nejake pekne hodiny, veselej farby, zavesy alebo zaclony nejake farebne....podsedaky zladit k tomu...neviem, ci chces aj malovat...mozno nejaku kriklavejsiu farbu...my mame zelenu, na 2 stenach....tiez som chcela sedu...najblizsie ked budeme malovat 8-) a inak, ta tyrkysova, co spomina zeta....to by bolo tiez pekneeeee... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?