Ako usporiadať kuchynskú linku?

Tema:Ako usporiadat kuchynsku linku? Ma inspirovala k moznosti, ze by ste mi mozno poradili... Tento navrh je pekny, ale pride mi taky suchy... Neviem ci pridat ostrovcek, neviem co na tom usmernit, aby to nebolo take tuctove... Zmestil by sa tam ostrovcek, pri tychto rozmeroch? Za kazdu radu vopred dakujem...
Odpovedať
1
2
Mne sa tá linka celkom páči. Spravil by som tam nejaké drobné úpravy, napr. schoval by som chladničku, tú malú skriňu vedľa okna by som asi vynechal a dal tam max. nejaké poličky alebo nejaké dizajnové svetlo (aj keď tam možno plánujete mať poháre...). Ešte keď k tomu doladíte stôl, stoličky, svietidlá a bude to dobre vyzerať ;-)
Odpovedať
@rebelix Pod tou skrinkou je zasuvaci digestor... Samozrejme uz som nad velkym kominovym digestorom rozmyslal a pravdepodobne tam bude... Takze ta skrinka pojde asi prec... Takze nemam vymyslat s ostrovcekmi? Chladnicku vstavanu?
Odpovedať
Neda sa da mycka inam ako do rohu? Neprakticke riesenie.
Odpovedať
mne sa tiež navrh páči a ostrovček by som isto nedala,vobec nie je tuctová
Odpovedať
mozno ta kompaktna tmava farba sposobuje fadnost. Ostrovcek nie, ale ozivila by som to modernejsimi zafrezovanymi uchytmi - nie po celej dlzke zasuviek a skriniek,ale kratsie, trochu dlhsie,ako mas tieto uchyty. Este odporucam z praktickeho hladiska zasuvky vsade, kde sa daju dat - cize asi len pod umyvadlo nie. Ovela lahsia manipulacia s obsahom...
Odpovedať
@zuzka4444 Ved hej ale ta cena zasuvaciek...:-(
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo mne sa to celkom paci, nemenil by som to. Akurat tu otvorenu cast pod oknom by som zrusil, na co je to dobre?
Odpovedať
súhlasím, tá otvorená časť je o ničom, a tie police by som zrušila, sú to lapače prachu a v reále tam máločo bude vyzerať dobre, namiesto toho by som dala skrinky. Neviem akú chceš farebnosť, išla by som do svetlejšej. Ak je možnosť daj si pracovnú dosku aspoň na tej strane kde máš drez a varnú dosku hĺbku 70 cm, je to oveľa lepšie ako 60, ver, že oceníš. Chladnicu ak môžeš daj vstavanku.
Odpovedať
@zuzka4444 ved tam ma supliky vsade kam sa dali dat. Okrem toho otvoreneho priestoru pod oknom. To sa dava do vidieckych kuchyn. Ta rura a MW su dost vysoko, ak nemate 190cm bude zla manipulacia s potravinami.
Odpovedať
@atlaska + ostatni, dakujem za postrehy... Ja mam 2 metre a zena 180cm... Doska ma vysku 1 meter... Mali sme to uz tak a vyhovuje nam to... Tu otvorenu skrinku teda zrusim, tak isto zrusim aj ten pochybny otocny rohovy kos... Chladnicku dam vstavanu a skusim teda este presunut umyvacku niekam inam, ale velmi to asi nepojde, vsetky privody a odvody su v tom mieste, predlzovacie hadice su generator nahodneho zlyhania...:-( Tych 70cm pracovna doska to je dobry napad... Skusim to dat prerobit... A svetlejsia urcite nebude, chceme tmavu...
Odpovedať
@atlaska Presne ten priestor som myslela. Akoze zasuvky sa davaju do vidieckych kuchyn???? To snad nie. Ja si myslim, ze mam dost modernu kuchynu a skutocna zasuvka nie je len pod umyvadlom - je tam zasuvka so smetnym kosom.
Odpovedať
otvoreny priestor na rozne medene kastrole su vo vidieckych kuchyniach. @zuzka4444
Odpovedať
Článok sa načítava...
inak... len tak na zamyslenie - zaujima ma to a prosim o odpoved niekoho z adminov. @admin @martinjasen je v poriadku zakladanie takychto tem uzivatelmi? nie je toto vec, ktora patri skor do ich vlastneho fotoblogu? kazdy den je tu takychto tem niekolko a neviem... ako obohacuju forum? nemalo by forum byt o veciach, ktore vedia vyuzit aj ostatni, napr. aj o par rokov - co sa tyka nejakej technologie, konkretneho modelu spotrebica atd atd... ja mam takychto otazok - ze ako co usporiadat v kuchyni niekolko, ale ani by ma nenapadlo s tym zahlcovat forum a kladiem tieto otazky v mojom fotoblogu. pripadne by som zvazila aby bola administratormi zalozena jedna takato tema a v nej by sa mohol kazdy pytat na nazor, radu, mozno by taka tema bola uzitocna aj pre ostatnych, ze by sa tam zbierali akesi prakticke odporucania - clovek co bude o nejaky cas riesit kuchynu by si mohol tie rady a nazory precitat... pretoze ak je to tak ako je to dnes - t.j. ludia riesia nejaky svoj problem vzdy v novej a novej teme co si kazdy z nich zalozi - tak do tej temy o par tyzdnov uz nikto nepachne... mali by ste toto nejak usmernit v pravidlach. a riadit z hladiska obsahu.
Odpovedať
Mne sa paci. Mozno preto, ze mam doma skoro rovnaku :-) Len z praktickeho hladiska...vstavanu chladnicku asi nie. Vyzera to sice kompaktne, ale je o dost mensia ako obycajna. k tam das chromovu a zladis s doplnkami a chromovym kovanim, tak to bude super. Budete mat ovela viac miesta v chladnicke. Dalsia vec s ktorou asi vela nenarobic, ale mne to vadi je malo priestoru medzi umyvadlom a varnou doskou. Ja mam umyvadlo akoby pod tym druhym oknom co mas a v tom rohu toho tiez moc nenakrajas. Ide o to, ze ked varis, tak vsetko najprv umyjes a potom krajas, vacsinou pri hrnci. Ja mam krajaciu dosku styale na indukcii polozenu. Dost neprakticke, lebo ju musim stale drhnut, ale ak by som mala klasicku elektriku alebo plyn, fakt neviem, kde by som varila. Takze, ak by som si mala vybrat, tak by som dala umyvadlo pod to druhe okno a mali by ste tam dost priestoru vedla varnej dosky. Lebo ved, ze varit budete len na tej strane, kde je varna doska. Si predstav, ze krajas vsetko pod tym druhym oknom a potom ides cez kuchynu s tym nakrajanym, aby si to hodil do hrnca. Ono ti to dojde ze jeden krok, ale v reale to bude inak. Tak ale ak vravic, ze uz privod vody je tam, tak uz len aspon ta indukcia ak mozem poradit. Mycku mam v rohy aj ja a som s tym OK. Nemyslim, ze je to neprakticke. MInimalne, musim chranit len jednu stranu,ked tam davam veci a decka sa mi tam pchaju :-)
Odpovedať
@chumo ja som skôr myslela svetlejšiu ako antracit, nie vyložene svetlú. a s témami kuchýň súhlasím s @anairda, možno by nebola odveci skupina.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda, ďakujem ti za návrh. Určite je dobrý a budeme ho realizovať. Ešte sa zamyslím, či formou novej kategórie vo fóre, skupinou vo fotoblogu alebo zmenou pravidiel na pýtanie sa vo vlastnom fotoblogu. Zvlášť kategória vo fóre mi príde ako najlepšia možnosť. Čo si o tom myslíš/myslíte?
Odpovedať
@mariosmykal @anairda Je toto forum? Je. Je forum na ziskanie rad? Je. Tak co ti vadi? Prosim adminov, aby sa vyjadrili, ci je vhodne zahlcovat cudzie temy svojimi navrhmi na zmeny fora, bez toho aby sa vyjadrili k meritu veci... Podla mna by mala byt na navrhy zalozena vlastna tema, kde sa budu vyjadrovat ludia vecne nespokojni... Mna by to ani nenapadlo robit... Mam to v oddeleni kuchyne, neviem si dat s tym rady, dostal som tu kopu nazorov, ktore nepomozu len mne... Nemyslim si, ze by tato tema, bola iba pre mna a bola uplne neprinosna pre ostatnych... Vela ludi sa tu najde a pomoze im to... Takze prosim vecne nespokojnych, aby si na riesenie svojich hormonalnych problemov otvorili vlastny prispevok... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo v tomto prípade nejde o riešenie svojich hormonálnych problémov :-) Návrh sa týka toho, že pokiaľ sa otázka/diskusia vzťahuje výhradne ku konkrétnemu individuálnemu problému/projektu, je dobré mať to na jednom mieste. Rovnako som prednedávnom vo fóre vytváral kategóriu Hľadám dodávateľa. Mám záujem dávať ľuďom priestor pýtať sa, no treba to mať zjednotené, aby mali kategórie vo fóre stále svoj význam a poriadok.
Odpovedať
@chumo no poslednou vetou svojho prispevku si sa skutocne vyznamenal, slova hodne chlapa gentlemana. Pokial si si nevsimol, ja som vo svojom prispevku na teba ani nikoho ineho neutocila, ani sa nevysmievala, len som dala adminom podnet na zamyslenie.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte strechaci chcem sa spytat na vas nazor na usporiadnie kuchyne...vyberam uz dost dlho a stale to nie je to prave...elektrika uz je predpripravena aj voda cize nemozem menit umyvacku ani ruru ani sporak bude indukcia a j digestor by som chcela v skrinke schovany.... podlaha je seda laminatova plavacka dub valey linka mala by byt cela biela leskla? alebo zvolit aj antacitovu na dolne casti? dlzka pravej strany je 4m lava s dresom je 3,6m vdaka za postrehy a rady...
Odpovedať
Profilova fotka
ach az teraz som si vsimla teda precitala i vsetko...ze tato tema nie je naklonena mojmu problemu.... tak ak vas to neodradi prosim vyjadrite sa pokym to tu nezmazu... :-(
Odpovedať
@anairda Je tu asi tak 20 podobnych tem tej mojej... Preco si si vybrala na rypanie prave tu moju? Ci som sa vyznamenal alebo nie, tebe ani mne ani tomuto foru nijak nepomoze ani neublizi... Je to tu totiz anonymne... Cize si tu mozem pouzivat slusnu ci neslusnu satiru ked mam na to chut... Ja som len pejorativne ohodnotil ludi, ktori maju neustalu potrebu vymyslat pravidla a snazit sa vylepsovat nieco, co dobre funguje... @mariosmykal Ja som nejaku neprehladnost nezaznamenal a vzdy rad prispejem do individualnych tem... ktore su skoro navlas podobne mojmu problemu, o tom forum je, je to zaradene v spravnej sekcii, tak nechapem kde je problem... Kazdy jeden prispevok na tomto fore je individualny... A kazdy jeden prispevok sa vzdy individualne riesi... Preto, aby som sa spytal, ci je dost miesta na ostrovcek alebo nie je, si fotoblogy vytvarat nechcem, to ze sa tema rozrastla a prispelo niekolko ludi, svedci len o tom, ze ich tema zaujala ani nijak neobtazovala... Takze aj tak nerozumiem, ake dalsie zaclenovanie hlbsie do stromu pri radeni takychto tem, treba urobit... A celu tuto temu ste mi tu touto rozpravou iba pokazili a uz mi tu nik nic nenapise... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo keď sa ti zdá nejaký návrh suchý, skús sa inšpirovať v mojom albume ;-) ale keď tá cena zúsuviek... :-( tak by som nevymýšľal, je to pekný návrh ;-)
Odpovedať
@chumo ak si si nevsimol, moj prvy prispevok v tejto teme vobec ale VOBEC nebol adresovany tebe. ked mas potrebu urazat a chut na satiru - nacvicuj si to inde, sem to nepatri. a pejorativne vyjadrovanie tiez. ja na to nie som zvyknuta a tolerovat to nebudem. to ze sme na internete a nie zovi voci este neznamena ze sa voci sebe mozeme spravat ako prasata. a ked ti to nedochadza - tak este raz po lopate - ved prave si to pomenoval - je tu na desiatky tem podobnych ako ta tvoja. nebolo by lepsie keby na taketo otazky bola jedna tema, kde by ludia postupne kazdy napisali svoju otazku? pridavali by sa tam dalsie a dalsie otazky, obrazky, strany... a kto hlada prakticke rady ako usporiadat kuchynu by si ju mohol prelistovat desiatky stran dozadu (ked teda pouzivas argument ze bud to treba poriesit takto alebo potom nechat tento typ otazok do fotoblogov - to uz je vec adminov aby rozhodli. len toto som chcela povedat, ale ty si to nepochopil, asi ti zachvat vztahovacnosti znemoznil normalne uvazovanie. @jarhal prave naopak, ty si to pochopila, lebo nezalozila si novu temu... dalsiu temu s rovnakym nazvom. vivat. mne sa tvoja kuchyna paci a nechala by som ju celu v bielej, idealne matnej. digestor bud zabudovat do skriniek, alebo potom nechat na tej stene len digestor a skrinky ziadne. ak sa rozhodnete pre skrinky, tak nedavaj so sklom, je to tak trosku uz out... ale vsak ak admini - @mariosmykal - povedia ze je ok ak sa tu denne objavi 5 tem typu pomozte mi s mojou kuchynou, tak ok...podla mna to zneprehladnuje forum, ale ak to im nevadi, tak mne je to jedno.
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo, áno, rozmýšľal som, či ti písať IP alebo reagovať priamo v diskusii (a pokaziť ju). Vybral som si riešiť "problém" verejne. Záleží nám, aby stránka používateľom čo najviac vyhovovala, preto sa hodí o tom nepísať len v správe. Čo sa týka ďalšieho začleňovania, tak teraz to priamo nevyhnutné nie je. V budúcnosti sa však môže stať, že vo fóre budú len jednorazové príspevky, ktoré dostanú pár odpovedí a "vyhasnú". Lepšie sú však diskusie, ktoré žijú aj bez aktivity ich zakladateľov. Pretože diskusie sú všetkých, nie len zakladateľove.
Odpovedať
@anairda Mna sa nesnaz prevychovat, to ze sa Ti moje vyjadrovanie nepaci, je len a len Tvoj problem... Zvykni si, ja sa kvoli tebe svatuskarom nestanem... Ani mi nemusis radit, kde a ako sa mam vyjadrovat, nechaj to na mna... To, ze si sem prisla rypat, to nijak neospravedlnis a nechci aby som to toleroval ja... Blahozelam... To bude este len bordel ked v jednej teme bude 96 obrazkov a 120 diskutujucich ktori sa budu hadat, ze kto ku ktoremu obrazku vlastne reagoval... Na toto si prisla tym tvojim normalnym uvazovanim? To tvoje snazenie sa o zmeny a vylepsenia, rob prosim Ta vo svojich temach a nenarusuj chod tem, ktore sa TEBE nepacia... Tymto tuto nicnehovoriacu diskusiu uzatvaram... A ako vravis, necham to na rozdiel od Teba na adminov...
Odpovedať
@chumo uz len v skratke, vdaka mojmu normalnemu uvazovaniu je mi samozrejme ze na rozoznanie ze kto na ktory obrazok reagoval sluzi tagovanie. a dodam, ze ziadna tema vo fore nie je "tvoja", ani "moja". temy su VEREJNE. "tvoje" je to co mas vo svojom FB.
Odpovedať
@anairda Ja len vzkratke... Mna by ani nenapadlo sa rypat do temy, kto vytvoril niekto iny, bez toho aby som sa nevyjadril k teme... Svoje vodcovske schopnosti Ti neberiem, ale mala by si prestat prudko reagovat a skor ako zacnes poucovat o moralke, tak by som skusil dvakrat hlboky nadych a vydych...
Odpovedať
@chumo tak este raz a posledny napisem - ze moj prvy prispevok v tejto teme nebol adresovany tebe. ty si to zobral prehnane vztahovacne, a zacal si ty rypat do toho co som napisala. a tymto fakt koncim, uz ani nebudem citat co tu pises. howk.
Odpovedať
@jarhal Leskla sa ovela lepsie udrziava ako matna,aj to tu bolo velakrat napisane, aj je to moja vlastna skusenost. Ja by som brala tu prvu verziu -s digestorom pod skrinkou, su aj take,co ich netreba ani vytahovat,ani ich nie je vidno. Neprerusovana rada skriniek je elegantnejsia, pokial chces modernu kuchynu a aj dava viac ulozneho priestoru. Tie sklene skrinky su fakt out a aj menej prakticke. Nepises,aku chces dosku a zastenu, ak nieco vyraznejsie, kludne nechaj linku celu bielu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?