Ako sfarbit kuchynu?

Ahojte. Toto je nas navrh kuchyne, ktory sa nam bohuzial moc nepozdava :( Hlavny problem je v tom, ze sme chceli kuchynu kde bude prevladat drevo a menej ciernej farby ale bohuzial to mame opacne. Bola by som vdacna za kazdu radu, ako to prerobit, pretoze sama si to vobec neviem predstavit ako to pomenit, popripade ak mate navrhy na ine rozlozenie budem rada Vopred dakujem za kazdy nazor Lenka
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som to dala opacne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 ahoj do tych najvyssiech skriniek sa ako dostanes?
Odpovedať
vyvýšený bar zrušiť, úplne zlé riešená rohová skrinka. Horné skrinky daj buď vcelku alebo výškovo rozdeľ na polovicu, toto je úplne zlé. Digestor vymeniť za vstavaný a tá potravinová skriňa je o ničom príliš úzka, zrušiť. Možno sa dá o pár cm zväčšiť ostrov - takto sa to nedá úplne dobre posúdiť. Ciernu preč, dať drevodekor, prípadne kombináciu so šedou - ak chcete nejaký zaujímavý odtieň, dá sa to skombinovať.
Odpovedať
Pozri mi do ambulmu, mam rovnako riesenu kuchynu - elko az po strop, jedna strana delena, druha plna, ostrov. Mozno ta to trochu inspiruje. Ciernu nedavaj, fakt bude lepsie siva. Urcite daj ine uchyty - zafrezovane a vsetky vodorovne, velmi rusi to, ze su raz tak, raz tak. Aj ja tam mam uzucku vysuvnu skrinku (dolnu) a ten zafrezovany uchyt je postacujuci aj na takych uzkych dvierkach.
Odpovedať
Moja sefka ma presne v tychto farbach kuchynu a vyzera luxusne (ona teda naozaj luxusna je). Ma ale antracitovu podlahu, drevene skrinky a antracitovu pracovnu dosku. Ostrovcek ma antracitovy cely. Tak by som to poradila aj tebe, a steny jednoznacne biele.
Odpovedať
@pety22 ahoj, vies bohuzial nam nevysla nikde spajza, takze to chcem aspon takto riesit, pricom samozrejme hore budu veci, ktore budem pouzivat raz za rok :)
Odpovedať
@zuzka4444 waw mas velmi pekne riesene byvanie :)
Odpovedať
Moc vam vsetkym dakujem za rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?