Ako esteticky zakryť voľne stojacu chladničku?

Ahojte, nemate napad, ako nejako pekne skryt volne stojacu chladnicku pri kuchynskej linke? planujem mat kuchynsku "stenu" az po strop a chladnicku vedla nej. Mame chladnicku A++... bude hlupost ju skryt za napriklad preskledy roldor? Prikladam vzorovy obrazok: taku nejaku kuchynsku stenu planujem a vedla chladnicka...a aby tak velmi pri tej pekne kuchyni nekricala, chcela by som ju nejako elegantne skryt. mate nejaky napad? myslim aj z hladiska energie...zvysila by sa velmi spotreba, keby bola za tymi sklenenymi dverami a dajme tomu hore s "prieduchmi"?
Odpovedať
No ak máš hranaté dvierka tak sa teoreticky dá zabudovať aj obyčajná chladnička.Nie je to také ako vstavaná ale dá sa to vyriešiť.Robil som to viackrát.Záleží na hĺbke chladničky. :-)
Odpovedať
viem, ze sa to da...ale potom "zerie" moc elektriny...dufala som, ze za tym sklom by to bolo o dost menej...aj ked teraz, ked to pisem, neviem, preco by to za sklom malo zrat menej elektriny ako za laminom...hm...
Odpovedať
No veď to...podľa mňa ak je vložená do akoby skrine a spodok ani vrch nemá tak to je v pohode.Len bok a predok je prekrytý.
Odpovedať
ma este niekto nejaku radu?
Odpovedať
Profilova fotka
necitala som cele, sorry, ale dala by som normalnu skrinku, hore len spredu akoze vrch -dookola asi 5cm....( ak je to vysoke, tak by to nebolo vidiet, ze je to otvorene :) ) a dole by som dala taku mriezku na dvierka a vzadu tiez nechat volne..... :)
Odpovedať
Beriem Ťa za stolára...presne tak som to aj myslel. Normálne sa na Teba lepí remeslo.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D tak dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@dodog dnes som si bola pozrieť vstavané chladničky s mrazničkou a aj keď som už tu vo fóre čítala, že sú menšie ako bežné voľne stojace spotrebiče, bola som nemilo prekvapená, aký malý je objem mrazničky, samozrejme, že aj chladničky, ale tá by možno stačila. Teraz som sa dočítala, že "zabudovať" by sa dala aj obyčajná chladnička s mrazničkou. Ja ju mám vo výklenku, ktorý má 69 cm a chcela by som ho celý zakryť, aby nadväzoval na linku. Bolo by to možné? Aký typ chladničky si takto "zabudoval". V čom to je iné ako vstavaná?
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela15 to by zaujimalo aj mna, mame rovnaky problem.
Odpovedať
@gerdusha Ja by som ju neskrývala, ale kúpila a použila takúto magnetickú fóliu na chladničku aj na umývačku ;-)
Odpovedať
ak môžem, ja mám voľne stojacu am.chladničku, tiež som ju chcela v jednej línii s linkou, urobili mi to, len potom bol problém s otvorením dvierok na chl., narážali do vedľa stojacej skrinky, kým som ju kúpila, vysekali sme do steny otvor, lebo chl. je širšia ako 6O cm, pekne sme ju tam zasunuli a linku sme posunuli o 5 čísel, aby sa otvorili dvierka a vložili 5 cm pevnú lištu. som spokojná, pozri album
Odpovedať
ahojte, ja mam volne stojacu chladnicku s mraznickou vsadenu/vsunutu do takeho "ramu", ktory je z rovnakeho materialu ako korpus, doska a zastena, vedla mam postavenu potravinovu skrinu. hore je medzera na vetranie, v zadu nie je zadny diel, takze chladnicka sa neprehrieva
Odpovedať
Článok sa načítava...
máte to pekné, ale ja by som chcela úplne zakryť tú chladničku s mrazničkou, aby na nej boli také dvierka ako na ostatnej linke.
Odpovedať
Profilova fotka
minule v bez servitky, ked varila Suzie Hroncova. mala v byte taku skrinku v kuchyni a ked ju otvorila, mala vnutri chladnicku s dalsimi jej dvierkami.. proste vyrobila skrinu, do kt. je dala :)
Odpovedať
@katrin21 ďakujem, aj keď som ju "jedným okom pozerala", toto som si nevšimla, idem pozrieť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?