Akej farby chladničku do bielej kuchyne?

Ahojte, prosím Vás o radu, akej farby si mám zvoliť chladničku, mám bielu vysokolesklú kuchyňu, šedá podlaha, čierna pracovná doska. Mám dať bielu, alebo vo farbe nerez? Foto kuchyne mám v albume. Ďakujem všetkým.
Odpovedať
Profilova fotka
magy, farebne by sa sice hodila aj biela, ale posobila by lacno... odporucam nezer, ten sa hodi vzdy a je krasny:))) sama mam terau nerezovu a hodi sa asi ku vsetkemu :)))
Odpovedať
tiež som rozmýšľala presne ako ty, ale nevedela som sa rozhodnúť, ďakujem a odpovedala som ti v mojom albume
Odpovedať
Profilova fotka
to bola odpoved pre niekoho ieho, ze ? ;-)
Odpovedať
áno, ale ďakujem
Odpovedať
katrin21: "odporucam nezer, ten sa hodi vzdy " katrin, snažím sa radu nežer :-D vziať k srdcu, ale akosi mi to nejde ... ale viem, že maš pravdu :-D
Odpovedať
ja som si to ani nevšimla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fra: jeeeeeezisss, ja sa tu rehocem ako sprosta :-D :-D :-D super si ma rozosmiala :-D :-D ja som si to vazne tiez nevsimla... ja stale robim tie moje preklepy.... som asi proste " ina" :-D :-D :-D ale super si to okomentovala :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
megy: mě by se líbila lednice ve stylu trouby,.. od pohledu máš asi gorenje,.. takže bych i lednicku dala cernou gorenje s masivnim madlem http://www.gorenje.cz/chladnicky_a_mr... jo a rada "nezer" je úžasná!!! strašně jsem se tu řechtala,.. manžel nechápal :)
Odpovedať
Profilova fotka
hranolka, aj moj sa pytal, ze co sa smejem jak šiši..... uplne nahlas som vybuchla do smiechu... ale v podstate keby platilo to " nezer" ,ani nam chladnicky netreba v bytoch :-D :-D ak existuje taka ako truba, tak to by bola pecka :)
Odpovedať
Profilova fotka
nezer sa priam hodi ku chladnicke :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?