Aké sú štandardné šuflíky v kuchyni?

Ahojte, chcem sa spyatat ako si predstavujete standardne sufliky v kuchyni. Pre mna su vo farbe korpusu alebo s metaboxmi, no nas "fantasticky" stolar prisiel a doniesol kuchynu, kde boli sufliky biele a tvrdi, ze je to standard a kazdy to tak robi. Uprimne, cakala som ich vo farbe korpusu, lebo som cely cas opakovala, ze vsetko chcem v tej farbe, dokonca aj na zavaznej obejdnavke je vytycena len farba korpusu na vsetko - nikde ani zmienka o bielej trieske. Co robit???? Je to podla vas normalne do kuchyne skoro za 3 tis EUR bez spotrebicov dat take sufliky? Vazim si kazdy prispevok, lebo ja si myslim, ze chcel usetrit. Alebo sa mylim?
Odpovedať
No ja mám vo farbe korpusu-čo znamená sivé.Ale mám výsuvy,tak moje šuplíky vyzerajú úplne inak.No každopádne by som si nedávala robiť niečo,čo nechcem,alebo mi to stolár nevie urobiť.Je na výber veľa stolárov,takže by som si dala naceniť viacerým.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim si, ze on chcel usetrit :D takato jedna zasuvka vyjde na 12 EUR. Zasuvka s blum alebo hettich vysuvom sa pohybuje 20 - 40 EUR za kus. Takato zasuvka sa hodi akurat tak do vstavanej skrine na oblecenie. Ale do kuchynskej linky urcite nie.
Odpovedať
ja mam kuchynu Decodom, som maximalne spokojna. sufliky su vo farbe korpusu, mam plnovysuv a som fakt maximalne spokojna. nemali ste si dat robit u takeho "akoze stolara". a mna vyska cela rohova linka na 2.000 eur, co je velmi dobra cena, mam Decodom - Decoplan - Leandra - Javor
Odpovedať
spanielka a to mas po obvode neopracovanu drevotriesku? aspn to tak vyzera... =-) =-) =-) ja by som mu to nedovolila ani namontovat.. a to si si pred tym nepozrela ake linky vyraba? to je hroza.. ja by som to nedala ani do satníka take neopracovane, radsej nech tam mam len police... inak je to hrozny suflík... Hadam si mu to nevyplatila...???
Odpovedať
Profilova fotka
Sufliky mozu vyzerat zvnutra rozne.. standardne ak mas vysuvy s dojazdmi napr. od BLUM, alebo od HETTICH a pod. tak su to cele original kusy a vacsinou tam nebyva do kuchyn po bokoch drevotrieska ale tyčky.... Aspon pokial viem, ale mozno sa mylim...Drahsia verzia ma po bokoch plast priesvitny.....ale moze tam byt aj drevotrieska, ak chces.... zalezi od vkusu a zelania... Pridavam nejake fotky suflikov.. dost vela fotiek je z Decodomu..
Odpovedať
Ja mam v linke original BLUM supliky, korpus v skrinkach sivy, mam ku kuchyni vyrobenu aj komodu a tam mam biele supliky presne ako ty samozrejme plus predne kryty, aj som ich take chcela,na kazdu farbu sa ma opytali. Ved v obj. musi byt napisane ake kovanie a ake supliky objednavas + ich cena.
Odpovedať
Profilova fotka
Spanielka, nic prijemne, ked sa ti nieco taketo stalo. Pre toto neverim stolarom. Vzdy budu hladat cestu ako to ulahcit a zhrabnut co najviac penazi. Aby im clovek stal stale za zadkom a sledoval co robia. Myslim, ze najcastejsie znacky uz boli spomenute. Nenechaj to hlavne v tomto stave. Budem drzat palce, aby ti to dal do poriadku..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
tiez mame linku takmer za 3tis eur bez spotrebicov a tiez nie sme spokojni so stolarom. chceli sme vyslovene blum kovanie a on tam dal strong hoci mu bolo jasne povedane, ze blum ]-( mna by zaujimalo, ktore z nich je drahsie a kvalitnejsie
Odpovedať
spanielka21 - zial sa mi presne nieco taketo tiez stalo - vyslovene sme povedali ze chceme blum sufliky a presne taketo nam stolar namontoval - kedze nebol ochotny zjednat napravu, zavolali sme si renomovane kuchynske studio, ktore nam spravilo cenovu ponuku na vymenenie vsetkych suflikov a opravu niektorych dalsich nepodarkov od stolara - doplacali sme este 5000 euro ]-( ( za kuchynu sme stolarovi zaplatili cca. 7000 euro ) - v kazdom pripade sme spisali zalobu a pan sa rychlo snazil mimosudne vyrovnat, takze okrem casu a nervov sme neboli moc stratovy. Kuchynske studio nam povedalo to co napisal fonzerelli, ze taketo sufliky sa davaju mozno tak do nabytkov klasickych, urcite nie do kuchyne. Ja osobne by som uz za stolarom neisla - mam dobru skusenost s malymi nabytkarskymi renomovanymi firmami, detto vybornu skusenost s kuchynskycm studiom ktore nam robilo napravy, malym stolarom uz ale nechavam vyrabat len nabytok kna ktorom mi moc nezalezi ( aj to si preverim ako vyzera ich praca )
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den co sa tyka farby zasuviek tak vzdy je to okonzultacii pri objednavke ale standart nexistuje a hlavne nie ked sa vyraba kuchyna alebo iny nabytok na mieru .Ja som vyrobcom nabytku na mieru a vzdy vyrabam zasuvky vo farbe korpusu pokial si zakaznim nepraje inu farbu ..takze by som urcite trval na vymene zasuviek vo farbe korpusov...s pozdravom ..Turkovič
Odpovedať
Profilova fotka
podľa môjho názoru (a to neobhajujem spominaneho stolara) nemusia byt kolajnicky na obrazku nekvalitne. mozno tu mnohí odborníci zabúdajú, že blum nevyrába iba zásuvkové systémy "TANDEMBOX" (plechove boky...) ale aj skryté plnovýsuvy "TANDEM" používané na inom (kvalitnom) nábytku ako kuchynskom .... ak bola požiadavka výroby korpusu zásuviek z dtd tak si myslim ze volba tandem bola férová volba (ak bol teda tandem použitý) .... stolár-hajzel by kludne pouzil obycajne loziskove gulickove plnovysuv za 3 eurá .... otazku spravnosti pouzitia bieleho lamina namiesto inej farby je uz iná otázka http://www.dobremag.net/?s=plnov%C3%B...
Odpovedať
Profilova fotka
Do kuchyně to standard opravdu neni... Vetsinou se davaji vzhledove uplne jine supliky(a to nemluvim o barve) Pokud mas ve smlouve v barvě kuchyně, tak urcite trvej na výměně... + mas tam opravdu kovani, ktere mas domluvene? Jinak já mám blum plnovysuvy.... Takže sedá zasuvka s tyckami...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?