Aké sú najlepšie riešenia zásuviek v kuchyni?

Ahojte, zaujimalo by ma, ako ste riesili zasuvky v kuchyni. Idealne asi take, aby sa nemuseli vrtat/vyrezavat do zasteny. Cize vsetky tie vysuvne riesenia a pripadne aj riesenia spod vrchnych skriniek? Je aj take nieco prosim? Nejake vyhody, tipy? Vopred dakujem.
Odpovedať
@frimmie, ahoj, existuju samozrejme aj vysuvne zasuvky, ktore su dost drahe a mne ich elektrikar neodporucal... ze vraj koli bezpecnosti... ak sa ti nieco vyleje na linke alebo tak... ale napr kuk sem.. http://www.elektro-svitidla.com/sviti..., toto ma massive... ja to tiez zvazujem lebo sa obavam ze dal manzel spravit malo zasuviek... a preco nechces vyrezavat do zasteny? mate sklo?
Odpovedať
@frimmie , este mi napadlo, my sme davali klasicke nemoderne dvojzasuvky (nie dvojramiky) s vrchnou pootocenou aby sme mohli mat zapojene dva spotrebice sucasne... kuchynu mam do U, takze mam na zastene 3x2... ale stale zapojena bude len mikrovlnka a krajac... takze 4 zasuvky budu stale volne k dispozicii...
Odpovedať
@dedian Dakujem, ten Massive sa mi paci, to by bolo fajne riesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ako napísala frimmie sú v ponuke výsuvné veže, ktoré sú troška drahšie , môžeš ich dať z pracovnej dosky alebo aj z vrchnej skrinky a potom ti nehrozí že sa ti tam dostane dáka tekutina, ale zas zaberajú priestor v skrinke či spodnej alebo vrchnej. Skús ešte tento typ veže umiestnuje sa do rohu kuchyne a má aj prijemnejšiu cenu, môžeš si ju pozrieť v mojom foto blogu http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/r... mala by sa dať objednať cez predajne , kde predávajú Häfele výrobky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?