Aké je to mať taniere v spodnej časti linky?

ahojte baby, ma niektora z vas taniere v spodnej casti linky?...urcite je to menej prakticke ako v hornej casti, ale je to uplne odveci?
Odpovedať
ahoj :o) ja konkrétne ich nemám, ale moja švagriná ich má na spodu a je to úplne v pohode. ona má totižto len dve skrinky na vrchu také úzke, takže sa jej tam zmenili iba poháre.
Odpovedať
Ale prečo? Dajú sa kúpiť na taniere také zakladače, volá sa to orga-lineod blumu, do toho si vložíš taniere a celé to chytáš akoby za úchytky a taniere sa ti nerozšmyknú ani v spodnej zásuvke.
Odpovedať
ahaaa...tak super, dakujem za radu a napad!
Odpovedať
ja mam taniere v spodnej velkej zasuvke. nie uplne pri zemi, ale v strednej. mne sa to zda jednoduchsie sa zohnut, ako sa za nimi hore natahovat.
Odpovedať
aj my sme mali tak ako renca3
Odpovedať
já jsem měla v předchozí kuchyni talíře v horní skřínce a teď je mám ve vysokém stůlku a je to pro mně jednodušší, v pohodě na ně dosáhnu, mám je všechny pohromadě a nemusím se natahovat do skříněk, protože jsem občas měla problém na ty horní dosáhnout, dole mi to víc vyhovuje.
Odpovedať
V starej linke som ich mala hore. Keď som linku menila pred 2 rokmi, dala som si dolu len samé výsuvy a hlboký spodný š. 80 je na 3 kompletné jedálenské súpravy. A keďže mám 9 ročnú dcéru, nemá žiadny problém zobrať si tanier.
Odpovedať
Profilova fotka
gerdusha, jasneeee, uz sa tesim ked ich budem mat dolu...
Odpovedať
ja mam talire v nejspodnejsim vysuvu a cajk 8-)
Odpovedať
no uplna bomba! parada! dakujem za reakcie
Odpovedať
Profilova fotka
nas sused ani horne skrinky neriesi, vraj chce mat dizajnovo cistu kuchynu, takze ma len spodne skrinky a nad nimi na take pozdlzne siroke asi 50cm vysoke okno...
Odpovedať
ahoj ja mám tiež taniere v spodnej teda v strednej hlbokej zásuvke hlavne kôli detom a je to v pohode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
btw, taky nemam zadnou horni skrinku.... a v poho ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?