Aká značka tlakových hrncov je dobrá?

Chcem si kúpiť tlakový hrniec,ale neviem aká značka je dobrá.Pozerala som Tescomu,ale našla som Fagor za celkom rozumnú cenu,len neviem,či taký dobrý ako od Tescomi.Poraďte mi.
Odpovedať
Profilova fotka
Mama ma od firmy myslim Alza, stoji cca 45 Eur, a je velmi dobry
Odpovedať
ahoj, ja ma tlakovy hrniec fissler a je super. kupili sme ho v kike a som spokojna. akurat sme v nom robili cez vianoce nieco a moja mamina povedala, ze aj ona chce taky...tescoma je lacnejsia, ale vraj tieto fissler su kvalitnejsie
Odpovedať
ahoj. Ja mam Fagor a som s nim spokojna. Neviem posudit, ci je taky dobry ako od Tescomy, kedze Tescomu nemam a ani som nemala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj my máme Fagor. Služi už pár rokov bezchybne, napriek tomu, že ho používame takmer denne. A k Tescome: kvalitou ma neohúrili ani ich klasické hrnce, takže ani tlakový by som od nich nechcela.
Odpovedať
neviete, prosím, či existuje aj tlakový hrniec so sklenenou pokrievkou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ja mám pár rokov tlakový hrniec od Fagoru. Som spokojná. Je to kombinácia veľký, malý, sklenená pokrývka a tlaková pokrývka. Ja som si vyberala tlakový hrniec aj podľa toho, ako má tvarovaný okraj. Mne vyhovuje rovný, aby som z hrnca vedela v pohode vyliať jedlo do misky . A este mam od tejto firmy aj hrnce, ktoré majú snímateľnú rúčku - výhodou je, že sa dajú uložiť jeden do druhého, je k nim kovová pokrývka a keď chcem jedlo uložiť tak použijem plastovú. Kupované asi pred 5 rokmi a plne funkčné.
Odpovedať
Ja mam Tefal clipso modulo a je super. pouzivam takmer denne uz asi 3-4roky.
Odpovedať
@biene Dobrý den. TEFAL CLIPSO je naprostá špička na trhu. Gratuluji. Jinak se dá uvařit v jakémkoliv tlakáči. Všechno je to na jedno brdo. Akorát některé se tváří, že jsou něco extra, ale systém je zcela stejný. Výhoda kombinací ( DUO ) je v tom, že se používá jedna poklice na dvě tlakové nádoby. Podle mě je to ale spíše finta, neboť uvařit ve velkém TH jde absolutně všechno. :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
tiez som si myslel, ze uplne staci fagor za 40€, ale ked som zbadal tefal clipso za 115€ tak som hned zbadal obrovsky rozdiel v kvalite. na tlakovom hrnci by som urcite neodporucal setrit, predsa je to len casovana bomba sice zo 7 poistkami, ale predsa moze vybuchnut. a to jednoduche otvaranie sa mi velmi paci. to co maju v kauflande ci tescu tie lacne okolo 20€ to je hotova maturita to otvorit a zatvorit.
Odpovedať
@ladajaskva @originalx Netusila som, ze je to spicka na trhu, ale prave kvoli tomu jednoduchemu otvaraniu a zatvaraniu - aj jednou rukou, ziadne tocenie sme to kupili...tak isto ten system vypustania pary je dobry. A navyse je aj dobre skladny, kedze ma normalne dve rucky a nie jednu dlhu, ktora v skrini len zavadzia
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tescoma bio exclusive+ duo 4+6l (dostala som ako dar), a som spokojna uz 6 rokov. Bez problemov. Hoci,obcas mi vadi, ze mam len 1 prikryvku, lebo niekedy dusim maso a varim nedelnu polievku - vtedy mi chyba. Mat maly a velky hrniec je podla mna vyhoda, lebo ak potrebujes mensie mnozstvo jedla, vo velkom hrnci trva dlhsie, kym sa priestor nad jedlom natlakuje.
Odpovedať
My mame Fissler, absolutne jednoducha obskuha, vsetko ide uplne lahucko...paci sa mi este Silit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?