Ste spokojní s komínom Tuma Termat?

Planujem kupit uvedeny komin,mate niekto skusenosti s uvedenym produktom?vdaka..
Odpovedať
Kupili ste ten komin? Prave hladam komin a tento mi vysiel najlepsie cenovo. Dakujem.
Odpovedať
Minule leto som pristavil komin Tuma Termat popri fasade na nasej chalupe. Uplna spokojnost. Tvarnice sedeli vcelku presne, stavba sla rychlo. Komin ma 9 metrov. Celu zimu je pouzivany cez pripojenu krbovu vlozku bez problemov. Mozem len odporucit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ja mam tiez tuma na kotol na tuhe palivo 200X7metrov a som velmi spokojny,ma super tah
Odpovedať
Profilova fotka
Vedel by mi niekto poradiť ohľade vhodnej kombinácie krb a komín? Bolo mi povedané, že ku krbovej vložke treba komín s priemerom 200, lebo údajne skoro každá krb. vložka má taký dymovod. Tiež mi jeden pán povedal, že nie je dobré dať krbovú vložku s výkonom 14 kW, pokiaľ budem mať krb ako doplnok k inému zdroju tepla. Vedel by mi niekto ohľadne tohto poradiť? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Vaše otázky sú príliš všeobecné, je potrebné špecifikovať požiadavky a nároky na krb a na základe nárokov na spotrebič Vám dokážeme navrhnúť komínové teleso zodpovedajúce odťahu spalín pre daný výrobok. Každopádne požiadavky na krb treba špecifikovať dľa možnosti čo najpodrobnejšie vžhľadom na obzvlášť široké spektrum technických variácií.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ano mam tuma therm 8m 200/45, kupil som v tume v Pezinku aj krbovu vlozku chazelles, max.spokojnost, za malo penazi slusna muzika, ak sa rozhodujete nad schieďlom ani nevahajte, zbytocne preplatite za co mozete mat velmi slusnu dovolenku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?