Ako lepiť štiepaný betónový kameň na krb?

Ahoj, má s tým niekto skúsenosti?najlepšie praktické a odskúšané. a tiež by ma zaujímalo aké lepidlo na to použiť, lebo viac krát som už počul že také lepidlo ešte nieje, že mi to časom môže opadávať. Ďakujem za rady
Odpovedať
@brano19 ahoj,opýtam sa drahéhp,čím to lepil.my sme minulý rok tým strávili dva týždne!!! musíš robiť hlavne vačšie špáry a najskôr si to vyskladať a potom lepiť,aspon,ň o častiach..ak chceš pošlem aj foto :)
Odpovedať
@prdelinka12 no tak foto na inspiraciu by bodlo :) dakujem
Odpovedať
@brano19 vytvram nový album....počkaj 5 minút
Odpovedať
@prdelinka12 myslel som betonovy stiepany kamen.take tie prefabrikaty co aj v baumaxe kupis.ale aj tak dakujem a krb je velmi pekny. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@brano19 predava sa na to lepidlo , musi byt flexibilne.. odporucam radsej o 2eura drahsie ako nejaky uplny smejd z baumaxu. My sme to tiez tym flexi lepili a zatial v pohode.
Odpovedať
@andyfoto a vies presny nazov toho lepidla?na tom setrit urcite nebudem jak dlho to uz mate nalepene?si mal nejake referencie?.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano19 nemal som ziadne referencie ani som nepocul zeby bol s lepenim niekedy problem. v krbovom studiu mi povedla ze hocijake flexibilne. ja ze kupim u neho a este mi povedal ze nemusim u neho lebo on ma po 25eur sacok ze strasne drahe ze staci aj po 10e. a uplne v pohode to drzi vobec sa neodliepa ani po zakureni... zatial. :D
Odpovedať
ty my nemame z baumaxu,my sme pre ten kamen boli niekde pri Topolcanoch-7 metrov a 35 eur myslim :) v baumaxe by sme sa asi nedoplatili :) prepac teda za mylne info,myslela som,ze pomozem :)
Odpovedať
@brano19 už mám komplet celý album s krbom,nakukni :)
Odpovedať
@prdelinka12 velmi pekne.sikovni ste ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?