Tlaková kanalizácia

Potrebujem najst niekoho, kto by mi vedel poradit a zohnat tlakove cerpadlo a cerpaciu sachtu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja staviam dom v diakovciach a cela obec ma vysokotlakovu kanalizaciu. Museli sme zaplatit poplatok obci a ta zariadila vsetko okolo toho. Viem vsak, ze to dodava sukromna firma aj sachtu aj cerpadlo zo servisnou skrinkou, ktoru ti umiestnia kde chces, akurat k nej potrebujes elektricky kabel na 380. Je to firma aquamont horne saliby, okres Galanta. http://www.aquamont.sk treba tam zavolat na informacie, myslim, ze ti daju cislo na hlavneho technika a on uz bude vediet povedat ake cerpadlo a aku sachtu potrebujes, popripade to vedia aj zrealizovat, viem ze obec plati cca 2400eur za celu pripojku na jeden dom. To cerpadlo kalove co ti vlastne robi kasu s toho odpadu a tlaci to do rury je najdrahsie. tak dufam, ze ti to pomoze, maj sa pekne
Odpovedať
Profilova fotka
inak ako tak pozeram mam ju aj odfotenu, chod na moj fotoblog http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f... a pozri si fotku cislo 24 je tam paleta vriec na omietku a na lavo dole vidis take ako potrubie vedla betonovej vodovodnej sachty, tak takyto cca 2,5 m valec a v nom je to kalove cerpadlo, ktore je napojene na servisnu skrinku.
Odpovedať
Dakujem :-) Hned im idem napisat, ci by mi to nacenili. Ja som totizto kupila pozemok a az po preberani mi oznamili, ze tam je tlakova kanalizacia. Sused je vodar a hned povedal, ze keby vedel o tej kanalizacii, tak by ten pozemok v ziadnom pripade nekupoval. Tak sa to snazim pomaly riesit. Velmi pekne dakujem za pomoc ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?