Kúpeľňa a odpad

Stavebníci prosím Vás potrebujem pomoc. Musím už teraz ( pred tým ako sa urobia odpady ) vedieť ako budeme mať rozmiestnenú sanitu v kúpeľni? Máme katalógový projekt, ale nepáči sa mi usporiadanie kúpelne. Myslela som, že mám ešte dosť času na to, aby som si dala spraviť novú vizualizáciu, keďže tento rok plánujeme už len dorobiť odpady a zaliať platňu. Staviame svojpomocne a naši chlapci mi dnes povedali že už teraz musím vedieť kde čo v kúpeľni bude, aby vedeli kam položiť odpadovú rúru. Ja som si myslela, že je to jedno, že to sa dorieši až neskôr a do odpadu sa to zvedie nejakými rúrami čo pôjdu potom do podlahy. Či nie? :) Ak majú pravdu viete niekto poradiť kto by mi urobil vizualizáciu takto narýchlo? Mám na to tak maximálne 5 dní. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zanebudka je lepšie mať aspoň približnú predstavu kde čo bude. Síce dá sa sanita dopojiť aj potom ale treba mať dostatočne dosť miesta na vedenie odpadových rúr v potere. Treba si uvedomiť, že k WC treba kanalizačnú rúru hrúbky 110mm so spádom. Takže min. rozmiestnenie WC by malo byť jasné už teraz.
Odpovedať
Ak je šikovný:))) vodár, tak si poradí. Ja som dokonca vymenila miestnosti, a v polke stavby som sa rozhodla, že ešte aj podkrovie urobíme a tak ešte aj tam tahali všetko a podarilo sa. Jasné, že je lepšie aspon približne vediet, kde čo pojde aby ti potom nešli rúry napr. v spálni pod postelou:)))
Odpovedať
ďakujem vám obom za odpoveď :)
Odpovedať
@zanebudka Na stránkách Siko je konfigurátor koupelen. Zadej rozměry Vaší koupelny a můžeš si udělat návrh na rozmístění sanita sama.
Odpovedať
ďakujem, v tých voľne dostupných programoch na vizualizáciu sa snažím niečo urobiť, len mi to nejde podľa mojich predstáv, mám stiahnutý napr. paradyz ale neviem tam dať dvere a okná a celkovo sa mi to krúti tak ako sa samému chce a nie to to chcem ja :( asi je to aj tým, že to potrebujem narýchlo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?