Čerpadlo pre kanál

Profilova fotka
Má niekto skúsenosti s čerpadielkom, ktoré slúži aby bola možná funkcia odídenia splaškov do kanála? kanál je situovaný vo vyššej úrovni ako dom.aká je tam cena?plní to dobre svoju funkciu? ďakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
chcete odčerpať celý dom? Na to je žumpa s prečerpávaním kalovým čerpadlom. Jednotlivé zariaďovacie predmety, umiestnené nižšie ako kanalizácia sa prečerpávajú napr. SFA SANIBROY CZ, Wilo TMP 32-05 , STAR 270.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame takychto precerpavaciek v praci niekolko a viacmenej su bezporuchove.Ide v podstate o plastovu nadobu u nas s dvoma cerpadlami bud Willo alebo Grundfos. Su to kalove cerpadla s nozom na spodu. Treba vsak robit aspon 2 x za rok udrzbu a to sposobom ze kal usadeny na spodu sa rozviri prudom vody a spustia sa cerpadla aby to slo prec + treba davat pozor co sa hadze do odpadu. Je to haklive hlavne na plastove vrecka alebo tuhsie veci. Ak nebudete mat zalozne cerpadlo, urcite by som doplnil nejaku signalizaciu preplnenia, ale inak sa nie je coho bat. Cenu malych domovych netusim, ale uz sa tu o nich hovorilo dost a bolo spomenute ze do 1000cky sa da v pohode zmestit .
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ano xceme na splasky ale aj samozrejme na odpadovu vodu alebo ako sa vola ta voda zo sprchy, umyvania atd..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?