Sklenene dvere do puzdra

Profilova fotka
viete o nejakej cenovo dostupnej firme, ktora ponuka aj sklenene dvere do puzdra?
Odpovedať
Profilova fotka
to sa asi robi len na mieru, ze?
Odpovedať
@abeyance Sklenené dvere do puzdra vyrába aj firma JAP. Ale že by boli cenovo dostupné... Mne urobili ponuku na sklenené posuvné dvere do štandardného puzdra o šírke 90 cm celkovo (aj s púzdrom) 1346 EUR: púzdro: 414 tichý doraz: 58 sada pojazdov: 118 dvere satináto biele 950x2100: 468 madlo: 52 montáž púzdra: 55 montáž dverí: 72 doprava: 108 Púzdro v bezobložkovom prevedení mi nacenili na 1132 EUR (bez dverí). Sklenené dver nie sú lacný špás. Buď máš na ne a kúpiš od ktoréhokoľvek dodávateľa, ktorý ich vyrába, alebo nemáš na ne a zbytočne hľadáš. Sklenené posuvné dvere za 200 EUR nenájdeš (možno v Novom Targu). To tvoje na obrázku je púzdro Eclisse. Dvere budú asi tiež od nich: http://www.eclisse.sk/Produkty/Dvere/... Ja som v podstate ani nechcel sklenené dvere, ale projektant mi navrhol ako prechod zo zádveria do chodby. Tak som si spravil cenový prieskum a sklenené dvere sme zrušili. Budú posuvné, ale drevené s presklením. Aj tak vyjdú cez 500 EUR s púzdrom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@chrobak7 Dobry den, akurat sme premyslali nad sklenenymi posuvnymi dverami v tzv. zakryt tiez od eclisse, teda dvoje dveri otvarajucich sa do stredu...lenze kvoli tomu, ze izolacne vlastnosti to puzdro nema, a chceme ich pouzit na oddelenie zadveria a chodby, ako Vy, tak ich asi nedame, mozno tak na WC a kupelnu.....Chcem sa ale opytat a poprosit o radu, kedze ste davali posuvne dvere s presklenim, dali by sa v tom systeme co mate Vy, dat aj v tomto tzv.zakryte? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 zo zádveria do chodby? neprefukuje cez ne, keďže ako cathy23 píše nemajú izolačné vlastnosti? Ja som chcel tiež len čistosklené, ale nakoniec som to dať skombinovať s drevom aby tá izolácia bola lepšia.
Odpovedať
@cathy23 Nerozumiem, čo myslíš pod pojmom "zakryté". Ten posuvný systém Unitrex je štandardný a vojdú sa do neho aj dvere s presklením. V praxi ešte neviem, aké to je, ešte to nie je hotové. @kester Zádverím u mňa bude miestnosť za vstupnými dverami a tá bude rovnako vykurovaná, ako chodba. A dosť možné, že tieto devere budú väčšinou otvorené, preto som dal posuvné, aby nezaberali priestor ani v chodbe ani v zádverí. Takže tesnosť u mňa nebola prvoradá. Ani bežné interiérové dvere nie sú úplne tesné, pod nimi môže podfukovať. Jedine dať pod dvere prah, aby tesnil aj spodok. Pozri môj fotoblog na makete uvidíš, ktorá to je miestnosť. Alebo pod izolačnými vlastnosťami si myslel tepelnú prestupnosť dverí?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna mala na mysli zvukovo-izolacne vlastnosti, pretoze tie ma samotne puzdro slabe. zober si ze je to len omietka, kovove puzdro, vyzuchova medzera, kovove puzdro a omietka budes pocut vo vedlajsej miestnosti vsetko. ine je to ak mas priecku 250mm, puzdro 150mm a 100mm k puzdru domurujes....
Odpovedať
@chrobak7 @tarbavalaba @kester Myslela som taketo nieco pod tym tzv. ZAKRYTOM : kuk link : http://www.eclisse.sk/Produkty/Staveb..., s tym, ze dvere by boli presklene, Lenze problem je, ze to puzdro tepelne neizoluje, hoci do prvej vstupnej chodbicky chceme dat aj radiator.....myslite, ze by to stacilo, alebo existuje nieco ine na trhu, co by vyriesilo nas problem? :-) Aj to domurovanie za puzdro by nebolo zle, ale nemame priestoru nazvys...hmmm
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Čo stoja takéto 90 cm hľadáme niečo podobné. Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@milujemsklo ved sa zaregistrujte ako pro, ked si tu chcete nahanať kšefty
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy23 no pokiaľ budete dávať do chodbičky radiátor tak nevidím dôvod prečo by nemohli byť. Pokiaľ bude aj chodba vykurovanjá tak vôbec nevadí, že neizoluje puzdro :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kester to by aj mohlo byt, no len najnovsi problem je, ze na tu sirku co je tam 2600 mm cca, nam 2 x dvere v sirke 800 mm nevyjdu, teda po prepocte mame maly stavebny otvor, chybalo par mm...takze dame asi klasika plastove otvaracie.....a dalsia vec, ze posuvne sklene dvere su aj tazke na otvaranie a to madlo na uchytenie je prilis male, takze deti by si s nimi asi neporadili...alebo len velmi tazko..
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy23 tak toto neznie moc optimisticky, keď chýba pár mm tak to je naozaj celé zle. Ale tak ide hlavne o to aby vám to dennodenne slúžilo aby dvere boli praktické :-)
Odpovedať
@kester a tak ano, uz budu asi take obycajne :-) , mozno ich dame na wc a kupelnu, ale tiez sa obavam tej "dverovej Izolacie", keby bolo napr. v zime otvorene vetracie okienko...a taktiez aby vsetko nebolo pocut :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy23 tak počuť možno ani nie, ale cítiť ;-)
Odpovedať
@kester aj to je dost!!! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?