Posuvne dvere do dreveneho obkladu - prosba o pomoc

Ahojte, zvazujeme ake dvere dat medzi kuchynu a obyvacku. Je to stary panelakovy byt. Dvere su tam teraz klasicke (otvaraju sa do obyvacky), ale viac by sa nam tam kvoli priestoru hodili posuvne. Zasah do steny nie je mozny. Zvazujeme dvere bez puzdra, ale tie zle tesnia. Nasla som tu v diskusii z r. 2012 taketo dvere - zasuvaju sa za celoplosny dreveny obklad (taky zvazujeme dat aj my). Firma, ktora ich vtedy zdielala uz nefunguje. Nemate niekto podobne dvere? Ake su vase skusenosti? Tesnia? Je to prakticke? Ci je to blbost cely obklad odsadit od steny kvoli dveram? Za kniznicu sa zasuvat nedaju, je tam uz urobena elektrika. Z kuchynskej strany sa tiez dat nedaju, preto hladam nejake riesenie zasuvania "za gauc". Mate, prosim, pripadne ine tipy ako to vyriesit?
Odpovedať
Ahojte, nikto nema skusenosti s takymito dverami? 😔
Odpovedať
klasicke zasuvne dvere, aky problem ? namiesto oblozenia sdk to oblozili takto ... nieje velmi co spekulovat, ak ste nerobili tu priecku rovno s puzdrom, musite ho nejak dorobit a to bud ze celu stenu predsadite alebo samotne puzdroz iba potom oblozite ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eugenie:

Ahojte, zvazujeme ake dvere dat medzi kuchynu a o…
@eugenie Známa mala v paneláku posuvné dvere do obývačky a vyriešili to priznanou koľajnicou (za dreveným obložením) na stene. Dvere sa nezasúvali do steny, ale popri stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?