Dvere od Atvyn

Máte niekto obložky aj dvere od firmy Atvyn?
Odpovedať
1
2
Áno, máme a neodporúčam. 2x reklamácia dverí, 1x reklamácia všetkých zárubní, používajú nekvalitné lepidlo, laminát sa odliepa a potom sú s tým také problémy.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja87 ahoj to faakt? mali sme dobru referenciu a teraz si nas zneistila..
Odpovedať
@jaja87 @pety22 mne ich odporucal kolega, maju od nich interierove dvere a su spokojni, takze som tiez nad nimi uvazovala. Vraj pouzivaju Egger dosky, ktore su kvalitne
Odpovedať
je pravda, že mali problém s lepidlom ale už to majú vyriešené. Používajú Egger lamináciu. S atvynom je to tak, že keď aj používajú kvalitné dosky ale dvere vyrábajú asi tak 3 alebo 4 roky čo je v porovnaní s nejakým poľským alebo českým výrobcom málo. Musia sa na svojich chybách poučiť a stále zlepšovať. Za celú dobu čo sú na trhu nepribudol ani jeden nový typ dverí. Myslím si, že "tudy cesta nevede" ponuka laminátov je asi najlepšia na trhu, myslím čo sa týka množstva výberu dekorov. Kvalitné dvere sú napr. Porta, Dre, Sapeli
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Tiez neodporucam, jedny dvere drhnem fakt drhnem hodinu, a to skoro kazdy tyzden. Kade chdoim capkam dvere a nic, na tych nasich dotyk, capka, listy sa tiez odlupuju....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@jaja87 ahoj takto s odstupom casu ako si spokojna s atvynami? jeden predajca mi ich dost ponuka tak neviem ze ci su take kvalitne alebo co?
Odpovedať
@skyle ahoj ako si spokojna s odstupom casu s dverami atvyn? a ake mate farby ked su vidno capky? a co kvalita?
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 ahoj my sme uz zaplatili zalohu a teraz citam toto....fuha ako si sa rozhodla?
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 @nikolla2 my mame dvere od decembra a zatial spokojnost. farba je ta biela so vzorom. udrzba zatial ziadna ale to mozno preto ze nemame este deti takze ziadne capky su neni. inak spracovanie velmi dobre.
Odpovedať
@psychx ktore mate zo vzorom? vies mi dat foto? dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikolla2 tiez ich mam objednane..
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx @1ivanka1 dakujem vam, my sme si objednali vo farne dub autenthic hnedy tiez enmame zatial deti tak hadam budeme spokojni...o 5 tyzdnov by nam mali prist montovat.
Odpovedať
@nikolla2 ja som objednavala biele, inak tento dekor autentic je pekny budem mat taku kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 jj maju pekyn vyber odtienov, aj dekorov, my mame svetlu podlahu a tmavsie okna tak sme nexceli ani velmi svelte ani velmi tamve...tamto nam prislo ako taka celkom dobra volba:) kedy vam maju prist montovat?
Odpovedať
@nikolla2 no to neviem asi tak v polke februara si myslim, ale este nemam vybrate klucky :-( tie co mi ponukal stale sa mi vobec nepacia...ale zas ani za 60e nechcem tak musim najst nejaky stred..tiez som na ne velmi zvedava lebo som vyberala dekor len z toho maleho kusku, tento odtien nemali na predajni tak si to ani neviem predstavit...no my mame biele okna z vnutra podlaha tiez nie je tmava ale chcem biele listy tak som volila aj biele dvere..no snad to nebude moc fadne uvidime..
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 tu su len vzor takto vidiet neni. detail som nefotil je to tento Biela premium raster
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 no tak to cca ako nam, potom som zvedava ako to bude vyzerat:) dam tu foto aj ja aky je vysledny efekt.) my sme si vybrali uz aj klucky dali nam este -10 % jedna nas vysla na necelych 26 eur chromovana. a na dvere bola zlava -15 % tak sme radi,aj tak nas yvsli dost ... podla mna to budete mat pekne.)
Odpovedať
@psychx to mate ktory typ atvynu?pekne su
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 tie ktore su vidiet su P-1 tie su do spalni, a do kupelky a ostatnych su A1
Odpovedať
@psychx aha, aj ja som objednala P1 a P2 :-) som na ne zvedava tvoje vypadaju pekne..ake klucky mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@1ivanka1 od cobry ale ake neviem. naj cena na ne bola v obi. voci netu o cca 8€ na kuse menej. bola akcia ale model netusim skusim odfotiti
Odpovedať
@1ivanka1 Klucky odporucam od MP kovania, su super, dokonca za vypredajove ceny ;-)
Odpovedať
@nikolla2 @1ivanka1 Baby, dvere su super,nebojte sa. ;-) Ja mam on nich skoro 2 roky, neposkrabu sa pri detoch a na rozdiel od polskych je vidiet kvalitu ;-) Atvyn vyrabaju v Ke , osobne som tam bola a mozem povedat ze maju fakt kvalitne dvere ;-) My mame orech aida odtien, klucky okruhle ale hranate na P dvere lepsie vyzeraju ;-) Budete spokojne x-)
Odpovedať
@lu17 dakujeme dufam ze budeme spokojni :-) orech aida je tiez krasny tiez som rozmyslala nad nim alebo nad bielou, veru bolo to dlllllllllllhe rozmyslanie nakoniec som sla do bielej sama som na ne strasne zvedava.. veru s tymi kluckami mas pravdu, nacenil mi tam gulate ale mne sa pacia hranate a myslim ze k P idu aj lepsie tak musim nejake vybrat...ale uz ma z toho vyberania boli hlava zo vsetkeheo :-S
Odpovedať
@1ivanka1 Svokrovci maju hranate a vyzeraju lepsie, skus popozerat na tej stranke. Ale chodte do chromu, pripadne nerez aby sa to casom neosuchalo ;-)
Odpovedať
@lu17 dakujem a nevies ci je lepsi matny chrom alebo leskly kvoli capkam?
Odpovedať
@1ivanka1 Ja mam matny,nevidno nic ;-) Ale leskly asi skor bude robit otlacky ☺
Odpovedať
Cital som niektore prispevky a musim nesuhlasit, ja v atvyne pracujem uz 5-ty rok a mozem s kludnym svedomim povedat ze dvere su kvalitne co sa tyka lamina, materialom, a technologiou nemaju konkurencie. Tie polske su potiahnute obycajnym papierom kde pri umyvani dochadza k povrchovemu poskodeniu farby. A clanok kde pisal onie123 ze dvere sa vyrabaju 3roky je uplna ..... len tolko ktomu :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?