Bezfalcove interierove dvere

Ahojte, vyberame interierove dvere, uvazovali sme o bezfalcovych. Predajca nam dal otazku, ci je vobec potrebne davat bezfalcove dvere, ked sa vsetky otvaraju dovnutra miestnosti. Co by ste poradili? Dakujem
Odpovedať
@zou bezfalcove maju vyznam len ked velmi tužiš ich mat kvoli vzhladu, inač maju všetky vlastnosti len horšie a horšie. nema to nič spoločne so smerom otvarania.
Odpovedať
@zou oplatí, vyzerá to podstatne lepšie. Veď žiješ aj v miestnostiach, nie iba na chodbe. ;-)
Odpovedať
@stolverka potom ale panty trochu predimenzovane aby neboli v buducnosti problemy...nešetrit na pantoch..
Odpovedať
@martinmatko hádam máme dobré. ;-)
Odpovedať
@martinmatko ved jasne, ze kvoli vzhladu to riesim. @stolverka vyzera to urcite lepsie, len zo strany izieb su panty len na jednych dverach, to asi az tak velmi nerusi ale keby malo byt na chodbe patoro dveri a na nich panty.... je to zo strany chodby iny pohlad na dvere so zavesmi ako na bezfalcove. A dvere mame len v spacej casti, je uplne oddelena od dennej casti je to dost znacny cenovy rozdiel, preto rozmyslam. Dakujem obidvom za nazor
Odpovedať
@stolverka ake dvere si nakoniec vybrala? Hanaka?
Odpovedať
Predajca sa opytal ci je potrebne bezfalcove? Fuha, no potrebne nie ale za mna urcite krajsie.
Odpovedať
@tatiana1978 myslel to dobre, rozhodnutie je vzdy na kupujucom.
Odpovedať
@zou ja nepochybujem ale ked povedal A, tak mal povedat aj B. Mozno nema s nimi dobre skusenosti, mozno sa mu nepacia... Osobne uz ani ine nechcem. Mame bezfalcove, magneticky zamok, vysuvacie stetinky a dvojsklo s bezpecnostnou foliou v strede. Rozhodnutie je vzdy na kupujucom ;-)
Odpovedať
@zou Hanáka nie, nechceli sme do dverí veľa investovať, dali sme sapeli, s viditeľnými pantami sme moc nechceli, lebo z izby to nie je až taká hitparáda, moc sa nám to nepáči. Dali sme docela pekné kľučky a vyzerá to dobre. Bol to kompromis medzi vysokými 220 a obyč falcovými. Volili sme stred. Všetky dvere máme na úzkej dlhej slížovej chodbe. Ide o to, že aj otvorené vyzerajú lepšie, lebo tam nie je polodrážka.
Odpovedať
@stolverka mame tiez v predvybere Sapeli, plne hladke, do kupelni sa priklanam za AKORD s tenkym vlozenym sklom, vyberame farbu dreva alebo biele, este stale sa neviem rozhodnut. Chlapske osadenstvo bolo proti bielym, ale uz rezignovali :-D , takze je to na mne. Tiez nechceme do dveri vela investovat, my mame vsetky dvere mimo dennej, najviac pouzivanej casti, spacia cast je uplne oddelena
Odpovedať
@zou sapeli je taky dobry priemer...tymto vyberom nič nepokaziš
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinmatko dakujem za nazor :-)
Odpovedať
@zou máme jedny celosklo a chcela som ho aj na kúpelnu, ale mm, že by to bolo rozbité v strede a teda sme nedali. Mal tak trochu aj pravdu. Tie jedny mám na začiatku chodby a sú tam ok. Akord neviem jak vyzerajú, len pásik skla?
Odpovedať
@stolverka pasik skla na boku pri klucke od hora az dolu, pozdlz celych dveri je to sklo
Odpovedať
@zou jaj, tak toto by som ja nedávala, ale nejdem ti radiť, to určite nie. Len toto je také súčasné, resp. mám dojem, že bolo. Neber to v zlom prosím ťa.
Odpovedať
@zou bezfalcove su fakt pekne, dole mame otvarave von z miestnosti, na poschodi vsade dovnutra, vyzera to krasne. tiez som chcela sapeli, ale v bielom lesku, a k tomu maju len hlinikovu zarubnu, ktora nam nepasovala farebne do interieru, takze sme sa rozhodli pre hanaka, bola to bolestiva investicia, ale musim povedat, ze za vela penazi je fakt vela muziky. spickova kvalita, do laku bucham vysavacom a ziadne znamky poskodenia. kazdemu padnu hned do oka, sme velmi spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@iukas prosim ta a od hanaka mate aky vnutorny material dveri? povrch je lak, ale z vnutra su z čoho?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?