Aké dvere k dubovej podlahe a nábytku wenge?

Asi najvacsou dilemou pri zariadovani bytu mame interierove dvere. Stale riesime, ci so sklom, ci plne? Akej farby, ci biele, ci tmave? Nechceme to pokazit, lebo dvere nam interier pekne ukoncia, alebo totalne pokazia. Rada by som pocula vase nazory, popripade rady. Podlahy mame dub cardiff a nabytok wenge v kombinacii so slonovou kostou. Len dcera ma biely nabytok. Dakujem pekne za prispevky
Odpovedať
1
2
dub cardiff - prihodis foto? steny budu akej farby? blede ci aj vyraznejsie?
Odpovedať
@vivere nech sa paci,vid moj fotoalbum http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... Ta omietka sa neda na fotke zachytit. Ma taky nadych do zelenkava, ale velmi jemnulinky, ze to ani neni vidiet.
Odpovedať
@alenpolak tak som skor za tmave dvere ;-)
Odpovedať
@alenpolak nejake take, aby ladili s podlahou. a pokojne aj zo sklom, myslim, ze sa vam to bude hodit.
Odpovedať
@vivere dakujem pekne za nazor. Ja chcem tiez radsej tmave. Ale vcera ;-) ;-) sme boli v jednom studiu a tam nam povedali, ze najlepsie su biele dvere. Vraj na tych tmavych je vidiet kazda otlacka. Ale som mu povedala, ze sme zvyknuty pouzivat klucky :-) Tiez si neviem v nasom interiery predstavit biele dvere. Dcera bude mat z jej strany izby biele, jej sa tam ine nehodia, ma biely nabytok a sedu borovicu podlahu. Ideme este zajtra pobehat nejake studia, tak som zvedava, co mudre sa este dozvieme ;-)
Odpovedať
Pri tom mnozstve pouzitych materialov v obyvacke a pri velkosti miestnosti ,jednoznacne biele, co najnenapadnejsie, aby neputali pozornost, gro je tam tapeta a kamenny obklad, s vyniknutymi dverami to budes mat preplacane.
Odpovedať
Profilova fotka
@alenpolak idealne by bolo ak by si zohnala dvere v dekore podlahy ;-) ak nie, tak potom tie biele.... pretoze ak tam das iny odtien, bude to posobit ako past na oko.... kedysi som robila prave s dverami a parketami, a na toto zial vela ludi nemysli... si kupi peknu podlahu, a potom problem... ake dvere k nej... :-| ale podlaha je to pekna... chvalim vyber ;-) biele dvere maju inak aj vyhodu, perfektne vyniknu na farebnych stenach.... no budes musiet hladat dobry dekor ;-) a obehavat studia s kuskom parkety.... alebo dalsia moznost - kupit dvere z borovicoveho alebo smrekoveho masivu a dat namorit na pozadovany odtien :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne ked som vyberala dvere radili, aby som prisposobovala skor podlahe ako nabytku, lebo skor vymenim nabytok ako podlahu (aj ked mozes vymenit aj dvere ;-) ). No nevolila by som odtien presny ako podlaha, mal by byt asi o stupen bledsi alebo tmavsi. Ak by si si vybrala tmave, tiez by som volila nejaky typ presklenia, aby si rozsirila priestor a neposobilo to tmavo. :)
Odpovedať
:-S tak mam z toho poriadny gulas. Fakt si tam neviem predstavit biele dvere. Zajtra beriem kusok podlahy a ide sa na lov. Dufam, ze nieco najdeme :-( Viete niekto doporucit dobreho predajcu, vyrobcu? Dakujem za typy.
Odpovedať
@alenpolak ja by som sa tiez asi priklonila k nazoru ostatnym, bud rovnaky odtien ako podlaha, alebo biele. Masiv by som ti moc neodporucala, lebo drevo pracuje......ja neviem, my sme od zaciatku mali vybrate biele dvere, vacsi problem som mala s vyberom kluciek :-)
Odpovedať
@mint_blossom no masiv urcite nie. Chceme lamino. Len som zvedava, ci zozenieme taky oddtien ako je podlaha. Este som take nevidela. A klucky su este vacsi problem. Je velmi velky vyber a ked sa mi konecne nieco paci, tak je to velmi drahe :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@alenpolak my ked sme boli v porta doors objednavat dvere, mali tam taky odtien do sivohneda, podla mna ten by vam isiel... neviem, ake to boli dvere, ci lamino, alebo folia, ale mne ucarovali.. keby som mala take zariadenie, tak ich beriem hned.. povrch nebol hladky a krezba bola horizontalna.. fkat super boli.-... ale fotka moze skreslovat , neviem, k tej vasej podlahe uplne v pohode podla mna by ste tam vybrali nieco pekne hnedaste k tomu, treba si zobrat podlahu, ja som tak prirovnavala, najlepsie aj dva kusky spojit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
masiv urcite nie do vasho moderneho interieru..
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... podla tejto fotky by aj mohli byt .. http://www.tomaq.sk/index.php?glr=410 02 FARO line&id=2&kat=0 Faro line to je.. http://www.tomaq.sk/index.php?glr=400 06 Ploché dvere Porta FOCUS skupina 1, 2&id=2&kat=0 alebo tieto , tie napravo.. hnede.... POrta focus, skup. 1,2... nezobrazuje to ten link dobre...
Odpovedať
Máte dve možnosti. Buď budú voči vybaveniu našej domácnosti neutrálne a tvár interiéru bude vytvárať skôr nábytok či podlaha - to je vas pripad kamen,vyrazna tapeta,zelena stena,tmava kuchyna. alebo Dvere sa daju využiť ako designový prvok, ktorý bude priestoru dominovať. V tom prípade by mali byť výraznejšie.- Ty tam uz dominantu v tapetach a kameni, osvetlenych policiach mas. A mas tam toho vela na tak maly priestor.
Odpovedať
@atlaska A nevadi, ze v tom interiery neni napr. nic biele? Len okna a stropy. Nabytok je kobinovany wenge+ slonova kost. Budu k tomu pasovat biele dvere? Napr. v dcerinej izbe by boli v poho. Ta ma aj biely nabytok. Spalna este neni hotova, tak tam sa do da este poriesit. Len si to neviem predstavit na WC, co je hned vedla vchodovych dveri. =-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a...
Odpovedať
Profilova fotka
biele nedavaj podla mna...... daj vo farbe podlahy....
Odpovedať
@katrin21 ak take zozenieme. Nasla som nieco taketo _ http://www.interiergallery.sk/laminat... mam doma vzorkovnik Wodego a na zivo je to farebne uplne ako nasa podlaha. Len je to zase dekor orech. A nechcem miesat orech s dubom. Mala som rozmyslat na zaciatku. K dubovej podlahe sa velmi tazko ladi nejaky iny dekor.
Odpovedať
Hm,treba sa nato pozriet aj tak ze nieje rok 1990 a dizajn sa za tie roky posunul inam, je doba minimalizmu-pouzivas ho na nabytku, kuchyni ale rusis mnohymi doplnkami tapeta,kamen,osvetlene police,vyklenky-mas tam toho velmi vela a vsetko pekne, lenze nemalo by to byt na jednom mieste. Dvere v tom istom dizajne ako podlaha nekupis. Podlaha je drevo alebo laminat? Ak laminat, tak ani kresbu dreva netrafis a to uz bude uplny gulas, ale je to aj vec vkusu. My mame prirodny dub, dvere sklo a na tmavej stene otapetovane,aby nerusili interier.
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne biele dvere.... a biele zarubne ... osobne davam aj biele listy... k laminatu / dub alsasky/ fakt si pozri zopar zahranicnych casopisov, alebo dizajnerske serialy a prosto uvidis bud biele dvere alebo teda sklenne ono dolezite je aj to co chces zvyraznit tiez si myslim ze uz mas vela vyraznych prvkov pouzitych v interieri a tie dvere by mali byt skor neutralne a spajat to... osobne by som sla do bielych dveri a mozno nejake presklenne ..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiež išla do biela ale v lesku, alebo potom slonová kosť ako máte na linke :-)
Odpovedať
aj my mame biele listy k drevenej podlahe. dvere hore matne, dolu leskle biele a vysokeee. a aj sklenene. pri tapete listy ani nemame mame medzi stenou a drevom natlaceny korok.
Odpovedať
ja som inak pred casom tiez zazerala na biele dvere :-p ,kym som nebola u znamych, kde maju dvere "slonova kost" a padla som na zadok ake to bolo cele krasne.
Odpovedať
ja som objednala dvere do bytu v dvoch farbach. myslite ze to bude vyzerat dobre? :-| vsetky ktore vedu z chodby budu v zlatom dube, a vsetky co vedu z obyvacky budu orech. len sa teraz bojim ako to bude vyzerat ... podlahy kupene este nemam, tym sa to este da nejak doladit
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla preco dve farby? ani nie su nejake kontrastne a podlahy este nemate
Odpovedať
@manilla my mame velky dom a 4 roznych druhov dveri, su miesta kde by sa nam biele nehodili a naopak. Susedia maju ine vo vstupe z chodby do obyvacieho priestoru, ine v obyvke a ine na poschodi domu. Do satnika ´maju sklenene, vlastne tiez 4 druhy.
Odpovedať
@danula_ch podlahy planujeme svetle do kuchyne, obyvacky a spalne, a tam presne dvere tmavy orech. zbytok bytu budu zas tmavsie podlahy a svetlejsie dvere. len sa toho teraz akosi bojim :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@alenpolak vies co... pozerala som tvoj album tak lepsie, a myslim, ze predsalen aj tie biele mozu byt :)
Odpovedať
pridavam farby podlah a dveri. v skutocnosti su odtiene trochu ine ako na obrazku :-S
Odpovedať
@manilla vsimla som si tvoj album, narocky kombinujes do bytu rozne farby a druhy dvier aj kluciek? ja sa prave pri dverach a kluckach snazim byt jednotna
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?