Poradíte kvalitnú práčku za rozumnú cenu?

Ahojte potrebovala by som poradit hladam kvalitnu pracku mam 3 favoritov a neviem sa rozhodnut bola by som rada keby ste mi poradili?Rozmyslam nad AEG Lavamat 72850, alebo nejaku z ich rady, Samsung 8602SFV a LG F1068QD chcem hlavne aby bola setrna a na 6-7kilov ,za kazdu radu som moc vdacna prip ake mate skusenosti s inymi ???
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam AEG Lavamat, spokojnost, odporucam :-)
Odpovedať
@chrobaak a aky typ lebo ich je viac a neviem sa rozhodnut?
Odpovedať
Profilova fotka
@suzicka ja osobne mam aeg lavamat 47330, asi 2 roky.
Odpovedať
aeg lavamat 47330 tiež 8-)
Odpovedať
@suzicka, ja mam vybrate aeg lavamat 72850A
Odpovedať
Ahoj my máme elektrolux ale presný názov neviem ale má jediný time manager ;-) Kupili sme ju pred rokom a pol a vtedy a aj dnes mi v predajniach hovoria,že sme kúpili kvalitu za rozumnú cenu :-) Čo ma teší a klop klop je super :-) ;-) Ak budeš chcieť zistím ti názov.
Odpovedať
@mitinka1 budem rada ak zistis ;-)
Odpovedať
@blacksr Mozem sa opytat? Ja tiez uvazujem o lavamate, ale ine cislo 86950. Zaujima ma ake ma vibracie pri zmykani? Ja to chcem totiz do linky vsunut.... Dakujem
Odpovedať
mame doma lavamat 72850A, prave kvoli dobrym recenziam. ticha, ma dost programov (napr jeden na 3kg pradla)...
Odpovedať
@mufin Ona nevibruje, neskáče. Neviem - máte nejakú fintu, ako odmerať posuny práčky o pol milimetra? Natočiť na video, keď žmýka? Aj by som Vás pozvala oprať mi veci, zas mám plný kôš... ale bývate 400 km ďaleko... :-D :-D :-D Však okolo práčky nechajte 1 cm voľné a máte to v suchu. x-) x-) x-)
Odpovedať
@blacksr diki, malo by to byt ok, predajca mi povedal ze mozem polozit na pracku pohar so sampanskym , tak dufam. Miesto tam bude este okolo. Nakoniec to ale bude ina znacka, podla ostatnych spotrebicov v kuchyni
Odpovedať
@mufin Áno, musí byť rovnaká značka, lebo osamotenému Lavamatu býva clivo. Vidím to na tom našom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?