Palubky do panelakovej predsiene?

Po predchadzjucich majiteloch sme "zdedili" dreveny obklad v chodbe, vyska cca 120cm, jeho sucastou je aj vesiakova zostava a skrinky. Chodba je tmavsia, uzka a dlha 6m. Pohravam sa s myslienkou nestrhavat, ale natriet nejakou pastelovou farbou (svetlozelena, svetlomodra) + stena biela, alebo opacne. Obcas to vidno v ikeackom katalogu, mne to pripomina skandinavsky styl. Aky na to mate nazor? Je to nemoderne, uplne mimo, alebo praveze originalne a nadcasove? Dakujem za vsetky nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokud je ta stěna a obklad zachovalá z pěkného dřeva, nechala bych to. s barvami si klidně pohrej.
Odpovedať
@bajana vobec sa neboj nemodernosti, bud originalna, ked je to drevo zachovale, kvalitne ulozene, tak ako pisala kirik, tak by som to nechalal tak a natrela, asi olejovym farebnym naterom (dla by som do bielej) a stenu potom dala farebnu ked chces ale tiez nejaku bledu
Odpovedať
@bajana my jsme "zdědili" v bytě to samé a to hned ve dvou místnostech a navíc bylo obložení až ke stropu :-p Manžel to okamžitě strhal a musím říct, že to hrozně pomohlo, najednou jsou místnosti světlé a prostorné, prostě to tmavé dřevo až ke stropu byl děs běs :-N Jen teda máme kvalitně zničené zdi, všude milion dír v panelech, ale s tím si poradíme. Nicméně kdyby to dřevo nebylo až ke stropu, tak bychom taky uvažovali o natření obložení v předsíni, měla jsem představu světlounké krémové. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?