Paletový nábytok

Profilova fotka
aky mate názor na nabytok vyrobeny z paliet a aky druh nábytku vyrobeny z paliet sa vám páci? :)
Odpovedať
Profilova fotka
V snahe odlisit sa od ostatnych, ludia vytvaraju taketo kraviny. Mne sa to vobec nepaci.
Odpovedať
modny hit, na ktory sa budes casom pozerat ako na omyl :-|
Odpovedať
Paletový nábytok určite nie do domu akurát tak na chatu keď už tak. Ale paleta zaujímavý materiál napr. na stavbu chatky na obvodové steny a dať do toho izoláciu :-)
Odpovedať
alebo stolik na kavu ;-)
Odpovedať
@madein1974 takze pokracujeme v socialistickom vsetci su si rovni a rovnaki? vo vseobecnosti a bez zaratania vynimiek, ludia sa neodlisuju od inych v prvoplanovej snahe byt ini, ludia su jednoducho ini, tu ucim svoje deti od ich utleho detstva pani a uprimne, urcite nie som sama, ktorej viacej imponuje mimo-hlavno prudovy smer vo vacsine veci, vratane byvanie, ako zozratie vsetkeho co nam naserviruju media a vobec komplexny spolocensko-ekonomicky masirovaci system paletovy nabytok je cool, rovnako ako prepravkovy, krabicovy, garazovo policovy, betovovy, second handovy, smetiakovy ... (ak by som chcela sokujem vas este viacej 8-) ), v impresivnych interieroch s charakterom (ups, sorry, ale vacsinu nasich novostavieb, nad ktorych luxusnostou ochkame nepovazujem za impresivne, skor okukano nudne a bezcharakterove) v kombinacii aj s top dizajnerskymi kuskami, aj so starozitnostami, atd moze dotvorit excelentny celkovy obraz, zalezi od celkovej atmosfery interieru a vytvorit nieco charakteristicke, to si vyzaduje talent a cit vdaka bohu, ze kreativne a inac mysliace tvory existuju, su mi inspiraciou, impulzom na premyslanie, pohladenim zmyslov a potravou pre dusu, nutia ma zamyslat sa nad zivotom, spolocenskym fungovanim, ekonomikou, ekologiou, filozofiou, skratka nad vsetkymi zakutiami zivota, co formuje aj moj postoj k byvaniu samotnemu, aby som neodbacala od temy ;-)
Odpovedať
Pridávam sa tu k väčšine. Paleta v dome je najideálnejšia v počte kusov 4... Na záhrade, v tvare kompostéra... Kľudne aj umelecky ozdobená... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nejdem sa hadat, je mi to nedno. Chcela si nazor, dostala si nazor. Ze je iny ako tvoj? Nuz to sa obcas stava.
Odpovedať
Profilova fotka
@kashina pred 40-timi rokmi som mal prvý interiér z prepraviek, ale úprava takéhoto remeselne nedostatočne ukončeného zariadenia je náročná, Nedá sa na tom utrieť prach, ohrozuje to úrazom, Dať si toľko práce s úpravou napr. kávového stolíka, to si urobím bežný a praktickejší. Nepokladám to za nosný program pre život v byte.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja momentalne nosim palety z prace, lebo na jar chceme sedenie do zahrady, pre tento variant sa mi to celkom pozdava, aj ked si myslim, ze to bude dost tvrde sedenie.... do interieru sa mi to nejak nepaci
Odpovedať
Profilova fotka
Do domu neviem... Ale v pripade nedostatku financii, dostatku kreativity a vkusu... Preco nie? Iba sa to nesmie zvrhnut na system Vsade kazda paleta dobra ;-) . Ako soliter v pohode. Udrzba je pre mna zlozita ak nie nemozna. Neda sa asi v kazdej medzierke zotriet prach. Ale ja planujem rohovy paletovy "gauc" na leto do altanku. Matrace uz cakaju na povale :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
@vera710 nakupis sedaky, usijes podusky... Bude to utulne, napadite, lacne a funkcne sedenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb mam matrace z detskej postielky, tak snad to bude stacit :-) ako "prirodny" nabytok do zahrady sa mi to pozdava, ale ako pises, udrzba nemozna... no ked to bude vonku, poometam metlou a hotovo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
palety by som si ani do garaze nedal a nie to este do domu ako nabytok
Odpovedať
Zdar. Pripojím sa aj ja do diskusie. V priebehu niekoľkých týždňov (po dokončení stavebných úprav) budem zariaďovať predajňu chovateľských potrieb práve nábytkom z paliet. Budú na zemi ako podkladné vyvýšené miesto pre ťažšie veci, bude urobený stôl kde bude kasa a iné doplnky. Na stenách bude 1/3 palety ako polička. Povrchová úprava bude z bielej farby na drevo trochu zabrúsená aby prečievala spodná štruktúra dreva. Ak to bude hotové dám zopár fotiek.
Odpovedať
Profilova fotka
videli sme viacero dobrych navrhov , no vacsinou je to exterierovy nabytok a clovek ani najprv nevie ze je to z paliet
Odpovedať
my sme palili palety v sude v zime aby sme sa zohriali pri pileni :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taký pocit, že pod rúškom originality sa títo ľudia snažia získať niečo extra lacné, a ešte chcú zožať aj aj obdiv.
Odpovedať
moja 17 ročná dcéra si v lete spravila z paliet stolik.s pomocou manžela ho obrusila,poskladala a natrela na bielo 1 krat.dali mu kolieska.v jej izbe je prekrásny a všetci ho obdivujú.my s manželom napriek tomu,že je pekný by sme si ho do obyvačky nedali.ale je to orginalnejšie ako z obchodu.ved ja sama by som nabytok z obchodov ako asko a podobné asi tiež nechcela.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/blog/mavor...
Odpovedať
vtipne, originalne, pouzitelne na miesta kde sa ocakava provizorium alebo nulove prostriedky, t.j. garaz, dielna, studentska izba a podobne, mat to v obyvacich priestoroch a tvarit sa ze sa to rovna Rolf Benz to asi nie je to prave orechove.
Odpovedať
@madein1974 takyto nazor maju len zakomplexovany lenivci. Nabytok z paliet je original ked ho robis sam a podla seba. A ked je niekto sikovny stoji to zato a usetris. My sa chystame z neho robit nabytok na terasu a bude to super. Takyto ruky prec od roboty sem pisu lebo len zavidia lebo su čaptavý.
Odpovedať
Mne sa to aj pacilo ale...uz je toho vela, vsade same fotky paletoveho nabytku...aj nazivo som videla..nezda sa mi to az take originalne. Ale ako docasne riesenie moze byt
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2801 Zaujimavy nazor. Neviem z akeho dovodu sa ma snazis urazit. Nikdy si ma nestretla, nepoznas ma a len na zaklade toho ze mas iny nazor ako ja tak ma urazas. Ja ze som zakomplexovany lenivec a captavy zavistlivec? Co si potom ty ked nedokazes stravit iny nazor? Isto som vo svojom zivote dokazal viac a vytvoril svojimi vlastnymi rukami viac nez len daku zlataninu lacneho paletoveho nabytku... Palety sa mi skratka nepacia a setrit nepotrebujem, penazi mam dost. Ak sa tebe pacia pelety, fajn, sprav si z nich co len chces. Len prosim ta nevnucuj svoj nazor a potreby setrenia penazi druhym. A uz vobec druhych neurazaj, neni to pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 "V snahe odlisit sa od ostatnych, ludia vytvaraju taketo kraviny" :D jo to je ukazka nekonfliktneho nazoru :D
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Nikoho svojim nazorom osobne nenapadam. Je to moj subjektivny nazor za ktorym si stojim. Som zvedavy co povedia ludia ked sa ich detom par krat zadrie trieska do ruky na tom super napaditom nabytku zo stareho neopracovaneho dreva...
Odpovedať
ako prechodne riesenie to este pochopim ked clovek sa stahuje a dochadzaju mu financie (usetriet de sa da)tak taky nabytok ano ale tak na rok a dost.... a ten stolik vysie na obrazku ked si to clovek zrata kupa novej palety euro palety15e sklo 15e kolieska 25e.v lepsich pripadoch za take peniaze kupite uz hotovy stolik.
Odpovedať
Keďže som chvíľ pracovala v sklade práve s paletami, v dome ich nechcem ani vidieť :) Na obrázku je to možno pekné, ale nechápem, načo míňať energiu na výrobu nábytku z absolútne nekvalitného dreva, plného klincov, špiny a prachu. Ak by som chcela byť originálna, tak radšej nakúpim jednoduché dosky niekde v Baumaxe a vyrobený stolík bude aspoň opracovaný a životu bezpečný. Naviac, palety sú veľmi ťažké (to je vidno aj na mohutnosti koliesok na vzorovom obrázku od cortina) a do malých miestností sa vďaka svojej mohutnosti nehodia. Ale chápem ľudí, ktorým sa to páči - má to svoje miesto ako aj rôzne DIY vychytávky typu svietidlo z kelímkov, vešiaky z lega a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 vsak stacilo napisat, ze sa ti to nepaci a som presvedceny, ze nikto by ta nenapadal :). Moja dcera sa vzdy urazi ked je poviem, ze robi hluposti, lebo automaticky pre nu z toho vyplyva, ze je hlupa.
Odpovedať
Profilova fotka
@rohypnol1 niekde sa nieco hodi niekde nico nie, to je individualne. Ja napriklad niekedy zasnem co tento clovek dokaze z tych peliet urobit https://www.youtube.com/results?searc... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Tebe sa zda normalne ked ma niekto oznaci za zakomplexovaneho lenivca a zavistliveho captavca na zaklade toho ze sa mi nepaci par paliet hodenych na sebe na ktorych su pohodene stare matrace?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?