Na ktorú stenu dať dvere do WC?

Profilova fotka
Nevieme sa s mužom dohodnúť, kam dať dvere na wecko. Ja by som radšej, aby boli tak ako sú v projekte. On ich zas chce dať zboku, teda že do wecka sa pôjde zo zádveria. Ešte taký detail - chceli sme medzi zádverím a chodbou posuvné dvere, čo pri mojom riešení zrejme nebude možné. Ja mám pár praktických dôvodov, prečo by mali dvere ostať tak, ako sú.... tak neviem.... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/l...
Odpovedať
ja by som bola za to, aby zostali ako na projekte, podľa mňa v zádverí už nie je veľa miesta, niekto sa tam bude obúvať a obliekať a niekto sa cez neho bude tlačiť na wc? a myslím, že ten priestor na chodbe, kde mali byť dvere sa aj tak už moc nedá využiť na niečo iné
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som celkovo WC dala inde.. dala by som ho na tu stenu ako sa vyjde zo zadveria, oproti... inak, my mame vstup zo zadveria, kukni v projekte hniezdocko.... ale ak ich ty das zo zadveria, tak uz tam nedas ani skrinu.... dvere by som kazdopadne asi dala do zadveria, nie je problem dat pekne zlamovacie :) drevene :)
Odpovedať
aj my máme vstup do wc zo zádveria, ale nemali sme inú možnosť... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala,ale nechcela som na WC vstupovat zo spolocenskej casti bytu :- :-p z jedalne... :-p
Odpovedať
si to dobre urobila, z jedálne by to nebolo bohvie čo. Ja mám len jednu voľnú stenu z wc, tak som nemala na výber, ale tiež mi to vadilo, že je to priamo na vstupe, ale aspoň chodba je dostatočne veľká, tak to prežijem
Odpovedať
Ja by som nechala dvere do WC tak ako sú v projekte, z môjho pohľadu to je oveľa praktickejšie, keď sú tie dvere do WC z chodby a nie zo zádveria. Napríklad v noci budeš musieť ísť na WC cez celý dom a ešte aj cez chodbičku. Zdá sa mi to dosť daľeko, je to dosť od ruky.
Odpovedať
Profilova fotka
mne to nejako nevadi, ze je to na vstupe.. aspon pachy zostanu mimo :-D lenca: ona ma inak este druhe WC v kupelni... a nepovedala by som, ze keby dala WC z chodby, ze to ma delej, je to len ina strana WC, je to skoto to iste.... :-p ale podla mna je to dobre takto a nevidim ziadny rozdiel preco to menit :) to WC je dobre tak ako je :)
Odpovedať
Inak ste ma inšpirovali vašim projektom. My sme mali pôvodne vybraný iný projekt, ale tento sa nám viac zapáčil, takže ideme stavať niečo podobné ako Vy, len s menšími zmenami. Máme prehodenú izbu s kuchyňou, pretože chceme, aby sa nám dalo vychádzať aj z kuchyne aj z obývačky na terasu a WC budeme mať dopredu len z durhej strany ako to je pôvdne v projekte, potom tam vznike pekná chodbička, do ktorej sa nám vojde aj vstavaný šatník.
Odpovedať
@lenca1350 podľa mňa by stačilo zúžiť vchodové dvere z ľavej strany a vstavaná skriňa by vošla po celej dĺžke zádveria. inak prehodenie izby s kuchyňou troška naruší intimitu spacej časti domu, ale ak nemávate často nočné návštevy, tak neva
Odpovedať
Ono to je skôr o tom, že to je taký náš sen, aby sa dalo výsť na terasu aj z obývačky aj z kuchyne. Raňajky na terase, nemusím ich potom vôbec niesť cez celú obývačku, nič neoblejem a tiež sa mi páči, že môžeš pozvať návštevu do obývačky ,ale môžete ísť aj von na terasu a nemusíš ich vodiť po celom dome, lež sa na tú terasu dostanete. A v podstate tá jedna izba čo bude v predu tak bokom, tak to bude hosťovská izba. Sa mi to takto celkom páči. No všetko má svoje dobré i zlé stránky. ;-)
Odpovedať
@lenca1350 no jasné, ak sa vám to tak páči, treba to tak urobiť, lebo len potom je človek spokojný a nerozmýšľa, že to som radšej mala urobiť takto.... ja mám 2 východy / 2 x francúzke okná /na terasu z obývačky, ale z kuchyne to mám na terasu tiež len cca 2 m- tak že na skok ;-) . aj som zasa chcela francúzke okno zo spálne, tak som ho dala a hotovo.... 8-)
Odpovedať
Aj ja som toho názoru, že všetko je to len o vkuse a každý si musí zvážiť všetky pre a proti a rozhodnúť sa sám a hlavne vtedy bude najspokojnejší. Aj keď niektoré veci sa nedajú ovplyvniť, napríklad ako zlá práca majstrov... ale s tým nič nenarobíme, to je jednoducho život. :-) Nám sa dosť do toho pletie moja mama a snaží sa nás presvädčiť o tom, čo chce ona a čo sa páči jej. Tak ale vieme si presadiť svoje a dokonca otec je na našej strane. :-D Ale my ešte len začíname, takže uvidíme, čo sa ešte všetko vyskytne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj baby, vďaka za nápady, budem rada, ak dakoho ešte niečo napadne a pridá to sem. ;-) Lenca, máš pravdu, všetko je vec vkusu a názoru, každá naša varianta má pre aj proti. Mne ide v tejto téme hlavne o to, že možno niekto napíša nejaký klad či zápor jedného či druhého riešenia, ktorý nám doteraz nenapadol. Moje dôvody, prečo to má ostať takto - jeden už napísala stanka hneď v prvom príspevku. ďalej - keď si predstavím ísť v noci na wecko a to cez dvoje dvere a ešte po studenej dlažbe v zádverí... ee Ale ako katrin píše - wecko predsa máme aj v kúpeľni.... Jediný argument môjho muža je ten, že sme snívali o posuvných dverách a tie by sa vysúvali práve do tej strany, kde je wc. Katrin - tam, kde ty navrhuješ wc, možno bude taký minišatník, ale to uvidíme až podĺa toho, koľko miesta tam zostane po vymurovaní komína. Alebo bude vstavaná skrińa v spálni a tam sa toho vojde dosť. A tie zalamovacie drevene dvere myslis ako medzi zádverím a chodbou?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenoc tak na argument tvojho muza chod protiargumentom... vies o co su drahsie posuvne dvere oproti obycajnym??? takto tie peniazky usetrime :-D :-D :-D
Odpovedať
@lenoc : Mne sa to páči tak ako to je na projekte. -WC má prir. vetranie cez okno - dvere sú z centrálnej chodby domu ( návšteva z obývačky to bude mať praktické) - posuvné dvere do zádveria nedávaj, zbytočne by to zmenšovalo a uzatváralo vstupný priestor Ak chcete posuvné dvere, mohli by to byť obývačkové. Dali by sa osadiť aj so zabudovaným puzdrom na tej priečke ako máš komoru. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenca: tak to som rada, ze sme vas inspirovali projektom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?