Máte skúsenosti s firmou AM-DOOR?

Dobrý, podelí sa niekto o skúsenosti s firmou AM-DOOR. Robia vstavané šatníky a oproti konkurencii majú veľmi dobré ceny. Ďakujem za každý postreh :-)
Odpovedať
1
2
My sme si cez nich davali robit vstavane skrine uz 2x, a boli sme spokojni. Aj s pristupom aj s kvalitou. Takze vrelo odporucam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ste este stale spokojni s AM DOOR? tiez nad nimi uvazujeme, len nejak neviem najst viac referencii
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@anita77 @boba82 chystam sa ist si dat vypracovat ponuku na dve vstavane skrine. Mate dobre skusenosti? :)
Odpovedať
Pred par mesiacmi nam robili vstavanu skrinu. Bez problemov. Namontoval ju mlady chalan sam asi za 2 hodky. Som ho trosku vyspovedal, su vraj dve firmy, ktore to vyrabaju a od ktorych vsetci beru, toto bolo tusim z indeco (ale isty si nie som). Takze je to viac menej o kvalite montaze potom ... a to robia rozni zivnostnici. Spokojnost.
Odpovedať
MY mame od nich skrinu, cenovo boli najlacnejsi, kvalita super, skrina sluzi uz asi 3 roky bez problemov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam robili 2x skrine a boli sme spokojni, rovnaky navrh nam sme si dali aj v inych firmach a s pouzitim rovnakych materialov a AM-door nam dali najlacnejsiu ponuku. Kvalita je OK, pri prvej vstavanej skrini nam meskali 2 dni, ale ako "odskodne" nam dali do 2000 korun (to bolo pred 5 rokmi) a pred 2 rokmi sme si davali robit u nich dalsie skrine, to hned zamerali, do tyzdna vyrobili a namontovali asi za 2 hodiny. Odporucam ;)
Odpovedať
@lucildka odporucam tuto spolocnost, mam pocit, ze material beru z divendoru, ak si dobre pamatam, s kvalitou sme spokojni, nemam co tejto firme vytknut ;-)
Odpovedať
MY SME MALI OD NICH SKRINE V BYTE A SPOKOJNOST VELKA MOZEM ODPORUCIT
Odpovedať
Mame od nich velku chodbovu vstavanu skrinu - velka spokojnost- vo strvtok prisli namerat a v pondelok uz montovali. Druha skrina a kniznica v pracovni po prvej dobrej skusenosti - troska mensia spokojnost- v skrini ulietal vrch dveri do priestoru (vodiace listy neboli vo vodováhe), volala som - na druhy den prisli a opravili - takze v konecnom dosledku fajn
Odpovedať
my mame vstavanu skrinu od nich. sme spokojni, cena bola najnizsia zpomedzi ostatnych a dodanie fakt rychlovka. nemam co vytknut. dokonca teraz menime podlahu tak som volala ich montaznikovi a bez problemov dobehol a skrinu demontoval, ked budeme mat prerobene opat mu budem volat na montaz..
Odpovedať
Profilova fotka
@boba82 @brazilcanka @tanadu @hanycka prosim Vas aku mate hlbku vstavanej skrine exterier/interier? Budeme tam mat aj zimne bundy, tak aby sa nam to tam "nezatvaralo" ... :)
Odpovedať
Mame 65 cm hlbku a je to uplne v pohode aj na velke zimne veci.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucildka my mame len 60tku a staci nam to aj na zavesenie bund, ale je pravda, ze mame dost malu konfekcnu velkost :) ale myslim ze v pohode to staci, je tam este aj priestor navyse.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
aj my sme si davali robit v novembri velku skrinu a nebol ziadny problem nebol,akurat montaznik trochu meskal. su asi fakt najlacnejsi a kvalita ok.su na trznici a maju aj dobry program kde vedia urobit pekne vizualizaciu a aj pekne daju cenovu ponuku polozku po polozke,takze clovek vie na com je,tiez mozem odporucit:)boli sme spokojni a asi dam u nich vyrobit aj dalsie skrine:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte , robili nám vstavanú skriňu do kancelárie .Super cena, je pekná a kvalitná nakoľko tam máme napráskané šanóny a stále drží. Musím povedať málo ktorá skriňa zvláda taký nápor :-D :
Odpovedať
Profilova fotka
my mame od nich vsetky skrine v byte,aj klasicke aj rohovu a sme velmi spokojni,cena super,kvalita rovnaka ako ostatni a skrine boli do tyzdna namontovane :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Firmu neodporucam, cena sice nie vysoka, ale kvalita montaze nic moc. dvere mi museli dojst opravit ,okrem toho dlhe čakanie na montážnikov, vobec s aneda dohonut na presnu hodinu, po dohode na urcitu hodinu vobec nedali vediet ze budu meskat 3 hodiny, clovek musi stale obvolavat.
Odpovedať
@stefi82 Dobry den pani Pappova nedalo mi nereagovat na vasu recenziu. Mohly ste uviest celu skutocnost ako to bolo, bol som vam zamerat a po 4 dnoch ste mali montaz na ktoru som sice meskal ale bolo to v case pred vianocami ked je nadmerne vela prace. Ale aj napriek tomuto meskaniu ste mali satnik namontovany v den dodania. Dakujem Bartek
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@amdoormontaznik zdravím,môžem sa vas opýtať ci je vhodné spodnú koľajnicu na vs.skriňu dat na obojstrannu lepiacu pásku? Je to bezpečné? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravim vas, chcel by som sa spytat na skusenosti. Dali sme si spravit cenove ponuky do firiem am door, samada a k hilkovicovi. Este nemame ceny ale chcem si spravit taky mensi prieskum s ktorou firmou mate ake skusenosti. Chcem byt pripraveni a nechcem sa odvijat iba od ceny ale aj od kvality
Odpovedať
@robcin Tu si prečítaj moju skúsenosť s AM Door: http://www.modrastrecha.sk/forum/inte...
Odpovedať
@chrobak7 Vdaka ti, precital som si to. No uz hned ako som si precital, ze vedia spravit iba to, co maju v ponuke a nic ine ma tato firma odradilo. Jednoduchu skrinu som si rozhodne nepredstavoval. No dali sme si k nim cenovu ponuku skrin, ktore by sme chceli tak som zvedavi ako sa s tym popasuju. A na firmu Samada a Hilkovic nemas ziadne referencie?
Odpovedať
@robcin Nie, ja som zobral hneď túto ponuku, najmä pre ich krátke dodacie lehoty. S takou cenou som kalkuloval a nechcelo sa mi hľadať, aby som našiel o 50 alebo 100 € lacnejšiu firmu. Na druhej strane musím povedať, že mám od nich 2 vstavané skrine. Tú v spálni, ktorá bola štandard, mi urobili celkom dobre, nemôžem sa sťažovať. A aj celkom rýchlo. Treba si to nechať naceniť a ak sa pre nich rozhodneš, uvidíš pri obhliadke, či s tým budú mať nejaké problémy.
Odpovedať
@chrobak7 Jasne rozumiem. Este raz vdaka, ze si si nasiel cas a odpisal si mi. Pockam pokial poslu cenove ponuky a potom sa budeme s manzelkou rozhodovat
Odpovedať
Chcel som len dat info, ako dopadli nase cenove ponuky. Jednoznacne najlepsiu cenu nam dala firma Samada. Aj sme sa pre nich rozhodli, kedze potrebujeme niekde usetrit peniaze. Pevne verim, ze budu dobre vyrobene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@robcin mozem sa spytat ako ste nakoniec spokojni so skrinou od samady? inak oni pouzivaju tiez drevotriesky egger ( alebo podobnej kvality) tak ako vacsina ostatnych vyrobcov? vdaka!
Odpovedať
@smajlifka jasne, ze sa smies spytat :-) 8-) Skrine od nich su fajn, nemame s nimi ziadny problem. Sluzia tak, ako maju, takze sme spokojni. Oni pouzivaju drevodekory listnanych stromov, ihlicnanov a inych exotickych drevin. Ake maju presne pomenovanie, to ti nepoviem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme si tiez chceli objednat u nich skrinu no pani v predajni bola taka neochotna ze sme radsej objednali v Svete skrin
Odpovedať
taktiez ako pise @kremienok10. planovala som po odporucaniach od nich, ale vobec sa vam nevenuju, nevymyslaju ako to moze byt lepsie. ja som sa rozhodla pre indeco, tak uvidim o 4 tyzdne.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?