Máte skúsenosť s poradcom alebo bytovým dizajnérom?

Profilova fotka
Dobry den, pred 2 rokmi sme sa prestahovali do domu, zariadenie sme v podstate preniesli iba to, co sme mali v byte, teraz si myslime, ze nastal cas, aby sme uz konecne dozariadovali spodne podlazie - mame velku obyvacku prepojenu s kuchynou. Mate skusenosti s nejakym poradcom alebo bytovym dizajnerom? Za kazdu radu vopred dakujem.
Odpovedať
Dneska je na internete toľko stránok kde sa veneju dizajnu iteriérov. POdľa mňa by úplne stačilo stráviť nejaký čas hľadaním a vybrať si nejaký ten Váím vyhovujúci návrh. Predsa len dizajnér si za to nechá zaplatiť. Nemám s nimi skúsenosti neviem ani ako pracujú a či sú drahí. Ja by som si to asi zariaďoval sám ale pokiaľ na to nemáte čas a chcete to mať štýlove tak prečo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ja pracujem ako architekt a interiérový dizajnér ale trochu iným spôsobom. Napr. našli si ma internete dvaja mladomanželia čo zariaďovali dom a nevedeli si to predstaviť ako to majú urobiť. Tak ma oslovili že koľko by stál návrh interiéru pre obývačku spojenú s kuchyňou(presne to čo riešite aj vy). Dohodli sme sa na cene za miestnosť s tým že keď by zobrali nábytok cez mňa, majú návrh grátis. Kuchyňu si dali naceniť v DECODOME aj inde a cena bola okolo 3500€ - 4000€. Ja som im to dokázal urobiť s atypickými rozmery za cenu skoro o 1000€ nižšiu a ešte k tomu mali aj vizualizácie. (konkrétne tie sú v mojom portfóliu - také zelené steny :) A samozrejme dizajn bol o triedu lepší, lebo v takýchto veľkovýrobách Vám nikto nebude za rozumné ceny robiť napr. dvere do špajze ako súčasť kuchynskej linky. (tie úplne vpravo na tomto obrázku - www.modrastrecha.sk/katalog/firma/des... ) To je moja filozofia, aby ľudia dostali návrh v cene toho čo kúpia. A ešte aj ušetria, tak prečo nie? Pekný deň. Ing. arch. Ľ. Kováč
Odpovedať
ahoj pri stavbe domu sme prizvali interierovu architektku, dnes absolutne nelutujem, urobila navrh celeho iterieru, kuchyne nabytku, bola s nami vyberať aj kuchynu hlavne čo a týka kvality prevedenia, kvality striekaneho laku, bola pri montaži, nakreslila kladačské plány, bola pri kladení dlažby a pri kupelniach, ..... za ten ušetrený čas a perfektny iterier sa to oplati.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@gabriello ahoj, mozes mi prosim poslat nejake blizsie info o tej sikovnej architektke do spravy? myslim kontakt, pripadne webstranku, dakujeem.
Odpovedať
my sme mali tiez architektku, navrhla nam vsetko co sme potrebovali, kuchynu nakomplet a na mieru, obyvacku, nabytok, kuplenu s kladacskym planom a aj zmenu umiestnenia sanity oproti povodnemu navrhu, stavebne upravy, osvetlenie, navrhla komplet cely krb, vizualizacie, zabezpecila najlepsieho dodavatela kuchyne - stolara, este chodila aj na stavbu pozerat a kontrolovat co sa deje a ako robia. ja neviem co by sme bez nej robili :) som strasne rada ze sme sa tak rozhodli, nelutujem ani € co sme jej dali :)
Odpovedať
@dasunka11 odpoved v pošte
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?