Kupovali ste nábytok cez www.lacnyeshop.sk?

Zaujímajú ma Vaše skúsenosti z týmto internetovým obchodom.Sú seriózny?
Odpovedať
@anickaa1 Ahoj neviem síce čo si si objednávala,ale ja uvažujem o jedálenských stoličkách,konkrétne kombinácia chrómu a koženky. Ich ceny ma naozaj oslovili.A ako je to z kvalitou?Si spokojná?
Odpovedať
ja ich sice nepoznám, no na môj vkus majú podozrivo nízke ceny...možno by ma vedeli presvedčiť, ale neverím potom už na kvalitu, príde mi to ako čistá china...povieš si, že to sa mi môže stať aj za vyššie ceny, čo je pravda, ale takto lacnému ja už neverím...
Odpovedať
@anickaa1 Ahoj ja uvažujem o kúpe jedálenských stoličiek,niečo v prevedení kov a koženka.Čo sa týka cien sú tak sú značné rozdiely .Uvažovala som aj o koži,ale je to trochu nad moj rozpočet.Do kuchyne by to bol asi trochu zbytočný luxus.
Odpovedať
@anickaa1 Ale tá barovka je super,tiež mi padla do oka.A ako si spokojná s kvalitou sedenia.
Odpovedať
@anickaa1 Ahoj ďakujem Ti za odpoveď.A čo hovoríš na stoličku WE-5372.Uvažujem ju zakúpiť do jedálne a to v kombinácií 2 biele+2čierne ako sa Ti to pozdáva.Vyzerá že je tam masívnejšia konštrukcia a koženka by sa mala dobre udržiavať.Aj keď o tej bielej farbe ešte pouvažujem.Nakoľko chceme zakúpiť sklenený stol v kombinácií s chrómom malo by sa to hodiť.
Odpovedať
Kupoval už niekto z tohto e-šopu tento jedálenský set. Volá sa STANLEY. Aká je kvalita?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, pridam sa k vam. Objednala som cez tento eshop vsetko do spalne plus barove stolicky a jednu sedaciu supravu, ktora sa da rozlozit. Zatial mi tovar este nedosiel, ale co sa tyka ustretovosti a hlavne rychlej komunikacie tohto eshopu, nemozem sa vobec stazovat. Musim priznat, ze komunikacia je na velmi vysokej urovni. Samotny eshop je pre mna trochu nepriehladny, nakolko mi chybaju viacere funkcie, napr. pri hladani postele ma zaujima, aby som hladala podla zelanej sirky, ale takuto moznost nemam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nejaké nové skúsenosti s týmto shopom, prípaden stoly-stolicky? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
pre anickaa : rozdiel medzi stolickami barovka AUB-305 (lacnyehop.sk) a barova stolicka cool-sg (www.stolicky-stoly.sk) je vo vyrobcovi. Stolicka AUB-305 je vyrobena v Cine. Cinsky vyrobca opancoval vyrobok ktory navrhli v Taliansku a vyraba ho asi za 8-10$. Do europy sa dovezie tisic kusov a potom sa so ziskom predava. Oproti tomu Cool-sg je vyrabana na zakazku v Taliansku. Ci je rozdiel v kvalite - ja si myslim ze ano. Ci je nenazrany predajca - mozno ano, ale ak je zaroven najlacnejsi z predajcov ktori predavaju rovnaku stolicku, tak asi skor nie. Asi ta stolicka ma naozaj taku cenu, neviem nedrzal som ich v ruke. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?