Kto predáva dobré nerezové zábradlia?

rozmýšľam na schodisko dať nerezové zábradlie s dreveným madlom. máte skúsenosti s nejakým super výrobcom, predajcom?
Odpovedať
Ja mám nerezové zábradlie, pôvodne som chcela tiež s drevenným madlom, ale odhovorili ma kvôli tomu, že drevo nenapasujem farbou a materiálom k schodom, ktoré sú tiež drevenné. Tak sme sa rozhodli aj pre madlá nerezové a som maximalne spokojná. Robila nám to firma marci design, majú aj internetovú stránku a som spokojná tak s prácou, kvalitou a aj prístupom.
Odpovedať
my mame na schodoch bledo zltu dlazbu takze drevene madlo by sa hadam napasovalo.. ale budem to musiet premysliet.... :-| skusim pozriet tu stranku. a nemusis to stale cistit? lebo vela ludi hovori, ze na tom velmi vidiet otlacky od prstov
Odpovedať
Čistím to tak raz do týždňa, najmä keď sa malý preháňa po schodišti s mokrými alebo spotenými rukami. Ale to mi stačí zobrať takú vlhkú utierku na nerez, ja ju mám z DM. A ako idem hore schodišťom len to pretriem a je to krásne, ako nové. No ale určite s drevenným madlom by si to nemusela robiť. Keď tam máš dlažbu tak v pohode sa dá aj drevenné madlo dať. Oni majú na stránke aj ukážky výrobkov a aj drevenné madlá majú v ponuke.
Odpovedať
nasla som stranku marci... je to marci interier, to je ta firma? lebo marci design mi nevedelo najst.
Odpovedať
Ano, je to ono. Ja som už aj zabudla presný názov :-) Mi sme si to dávali cca pred pol rokom. Ako jedna s mála firmiem som bola spokojná od začiatku až po koniec. Od prístupu, kvality a aj termínu kedy sme sa dohodli presne prišli, čo sa nám pri stavbe domu málokedy stávalo. Ja som ich našla cez internet.
Odpovedať
no baby, my sme videli tuto firmu na vystave, pacila sa nam ich praca, dali nam kontakt, jaaaa, to boli reci, ze nech zavolame. volali sme tam 3x, kedy budu mat cast sa prist pozriet na dom a vsetko zamerat. vzdy len slubovali a nakoniec sa na nas ako zakaznika uplne vykaslali. ani nezavolali, ze bohuzial, sme plni a mame vela prace...jeden z najhorsich pristupov od firmy, aky som kedy zazila :-(
Odpovedať
No vidíš, mi sme mali práve opačnú skúsenosť. Možno to je aj tým, že oni majú v PN prevádzku. A mi sme z PN tak sme tam skočili do kancelárie, dohodli sa, pán do dvoch dní prišiel, zameral, poslal cenovú kalkuláciu. Mi sme súhlasili a do mesiaca bolo zábradlie hotové. Potom ho prišli namontovať za pár hodín bolo hotové. Alebo sme mali šťastie a nemali práve veľa práce ;-) ;-)
Odpovedať
ja by som sa nenahnevala, keby mi rovno povedali, bohuzial, nemame cas, alebo piestany - trnava je pre nas neprekonatelna vzdialenost ;-) chcem len korekny pristup. ale doprosovat sa teda fakt nemusim a ani nebudem. vsetky prospekty od nich z vystavy skoncili v kosi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
prosim vas o odporucanie na nejaku firmu v blizkosti Ba
Odpovedať
poprosim info do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Julieta - my mame nerezove zabradlie so sklenenou vyplnou a madlo mame nerez-drevo. Madlo je hranate, jedna vrstva nerezova a dalsia vrstva presne tej istej velkosti (ta ktoru chytas) drevena - presne podla farby podlahy. Mne sa to paci, som spokojna. Nerezove zabradlie aj sklo nam robila jedna firma v BA, s vysledkom sme velmi spokojni. Drevene madlo nam robil stolar ktory pokladal aj schody, robilo sa to ovela neskor ako zabradlie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
skuste toto: zabradlia
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?