Kde na nete zoženiem flisové obliečky?

ahojte baby, neviete mi poradit, kde /najlepsie na nete/ by som zohnala take hrejive flisove/plysove obliecky? ako hladam tak hladam, nemozem to najst. dnes som ich videla v obchode, ale cena sa mi zdala trochu dost vysoka, tak reku pozriem na nete...zatial VELMI neuspesne...ani neviem, ako poriadne sa to vola, ale material je taky ako byvaju tie flisove deky...
Odpovedať
@gerdusha fuha, to take nieco je? Ja viem, ze na zimu akurat tak flanel, o tomto som teda este nepocula, mne by taka umelina do postele vadila.
Odpovedať
@nanika , eeeej v takej nevykurenej izbe niekde na chalupe uprostred zimy to musi ale bohovsky hriat :-)
Odpovedať
@gerdusha asi by som zostala radšej u bavlneného flanelu. Flís je podľa mňa umelina a človek sa v tom musí potiť.
Odpovedať
Flisove obliečky sú velmi nehygienicke, kedže flis obsahuje 100% polyester, nesaje pot a pocas spanku. Najhrejivejšie zdraviu neškodlivé obliečky sú flanelové zo 100% balvny ja nakupujem tu: http://obliecky-emi.sk a som veľmi spokojná, hlavne s objednavkami na mieru, maju tam aj flanelove obliečky zo 100% balnvy.
Odpovedať
zo vsetkych materialov ktore sa vyuzivaju na vyrobu postelnych obliecok je flanel najteplejsi. Flanelove obliecky su vyrobene zo 100% cesanej bavlny, takze su setrnejsie k pokozke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?