Aký osviežovač na zapáchajúcu kuchyňu?

Profilova fotka
ahojte...potrebujem poradit...mame novopostaveny dom byvame pomaly rok no neviem ci teraz z toho dazda ale v poslednych tyzdnoch nam zapachaju izby-kuchyna spojena s obyvackou.vetram od rana do poobedia a ked zatvorim okna po hodine to citit zas...nechapem z coho to moze byt nic ine nerobim iba upratujem a z jedla si myslim ma kazdy no vzdy ked z vonka idem dnu citim proste nejaky zapach.skusam osviezovace ale niektore vydrzia 2tyzdne a nie su najlacnejsie...neviete mi poradit co by tak pomohlo ci nejaky osvedceny osviezovac ktory prijemne vonia a vydrzi dlhsie,alebo nieco domace...je to mozno teraz od toho pocasia ze je vlhko no mne to strasne prekaza a ked prsi tak ani vetrat nemozem.dik Ada
Odpovedať
ahoj aj mne by to pomohlo ha to mám v byte tiež keď prídem domov tak ma taký zápach ovanie a tiež vetrám, ale to je vysokou vlhkostou u 8-) unás
Odpovedať
Profilova fotka
tak snad nam poradi niekto duuuufam :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim že by boli vhodne vonne sviečky, ale kvalitne lebo tie,, šuvixy,, nestoja za nič. My keď prideme na chatu ,tak ako prve zapalujem sviečku a do pol hodinky mam pekne prevoňanu izbu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takporad kde kupujes a ake ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sviečky zbožňujem ,ale sme alergici tak ..... ale objavila som nove z Oriflame-sú perfektné, jemne voňajú, dobre spaľuju-teda pohlcujú pach a nevadia. A dohoria úplne dokonca,takže pohárik umyjeme a mala ich používa napr. na plastelínu. Väčšinou tie veľke sviečky zhoria iba z vnutra a potom ani dizajn ani kvalita. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano mala som aj ja zo zeleneho caju ci aky bol presne...v poho ale jato potrebujem aj hore do izieb alebo aspon do jednej a ked som dole bez dozorusviecku nenecham. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
to tu nikto nema alebo nemal takyto problem???? =-) =-) tak nam poradte dnes som kupila sviecku vonnu ale hore zatialnic tak uvidime aky bude vzduch na vecer :-|
Odpovedať
Ahoj skus nejaku vonavu rastliny napr. http://www.rastlinky.sk/inshop/script... , alebo eukalyptus. Nad tym skoricovnikom rozmyslam aj ja :-)
Odpovedať
ahoj andela1, my máme podobný problém a je to spôsobené vysokou vlhkosťou. ja vždy keď vyvetrám, použijem vonný sprej z drogérie, alebo skús vonné olejčeky a aromalampu. spojíš príjemné s užitočným 8-) . istotne nájdeš vôňu, ktorá ti ulahodí. je veľký výber vôní ;-) napríklad: http://www.bio-obchod.sk/oddelenie/Et... http://www.bioshop.sk/obchod/aromater... http://lesk.cas.sk/clanok/87082/trpit...
Odpovedať
ja si myslim, ze namiesto prekryvania zapachu, treba skor odstranit pricinu, co je v tomto pripade vlhkost. Vetrat, vetrat a vetrat, alebo komu sa nechce cakat, tak nech trochu zainvestuje a kupi si odvlhcovac. My sme to riesili odvlhcovacom. Velmi dobru skusenost mame so znackou ETA.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem krasne za rady.....asi to zacneme riesit tym odvlhcovacom a uvidime buduci tyzden ideme kuknut .....zatial vetram skoro cely den a vonavky mam tiez uz na mieste :-D tak uvidime
Odpovedať
súhlasím s eviq, len my sme mali Ceresit stop a ten je oničom veľa peňazí a efekt žiadny ]-( to si rovno ušetri peniažky. ten ETA by však mohol zabrať , je to na inom princípe. ja každopádne veľa vetrám a vlhkosť klesla. máme merač vlhkosti a z 75-80% sme išli na 55-60%. len ten zápach aj tak mierne cítiť, preto tie osviežovače u nás doma.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ceresit sme mali a oničom a vetrať vetráme ale keď sme v robote tak sa to nedá :-D
Odpovedať
ja ja si myslim že traba hladať pričinu zapachu. doporučujem si prečiať časopis zdravie najnovšie vydanie. a tam sa dozvieš ake su osviežovače škodlive!!!!
Odpovedať
ale príčinu vieme príliž dobré plastové okná stým nič nespravíme :-D 8-) :-p ale prste sa hanbím keď k nám niekto príde a cítiť to
Odpovedať
skaredekacatko - neboj, bude to lepsie. My sme teraz rok nastahovani a zapach je prec. Tiez tu bol taky pach vlhkosti, ale odvlhovala som ako blazon. Ceresit a pod. vyrobky su dobre akurat, ked je dom uz vysuseny a cez zimu ked sa menej vetra, tak tu trosku vlhkosti odstranit. Ked sme odvlhcovali, tak to bolo na litre vody denne.
Odpovedať
mufka.janka , áno osviežovače škodia, aj ja som počula. no taká aromaterapia s vonnou lampou a olejčekom by nemala škodiť. alebo áno ? =-) i keď toto nerieši problém ak niesme doma... =-) no ja keď prídem domou, prvé čo spravím otvorím dokorán všetky okná a teraz sa snažím nechávať stále otvorenú vetračku, veď už je teplo. ten elektrický odvlhčovač asi kúpime na jeseň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Jednoznačne do kuchyne odvlhčovač : http://www.extranaradie.sk/extranarad...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?