Ako zladiť schody, dvere a podlahu?

Dobry den, mame velikansku dilemu na tuto otazku .. vsetko sa tyka jednej chodby, jedine skoro hotove su schody - kastanove .. co sa tyka dveri, ja chcem biele, ale manzel absolutne odmieta .. takze mozno tie by som zladila ku schodom, a podlaha? vobec netusim, myslite, ze by to chcelo nieco svetle? bude pokracovat az do obyvky a tu chcem ladit do kombinacie s bielou .. budem vdacna za kazdu radu a kazdy nazor :)
Odpovedať
Podlaha a schody rovnake, dvere biele alebo sklo-podla interieru-klasickejsi ci uplna moderna.
Odpovedať
@atlaska praveze toto jedine sme nechceli jednoliate a asi sa k tomu nehodi biela obyvka :( a mame odskusane, kupujeme a rozhodujeme sa priamo v obchodoch, nedokazeme sa dopredu zhodnut na nicom, musime to obaja vidiet :) cize nabytok netusim :(
Odpovedať
@ponozkazt kedze sa rozhodujes v obchode a nemas ucelenu viziu CO hladat v tom obchode ani netusis ako to bude vyzerat. Nienadaro archtekti studuju vysoke skoly. Ani jeden ti nenavrhne svetlu podlahu a tmave schody, ak to na seba nadvazuje priamo. Schody a podlaha suvisia, nie dvere a podlaha, alebo dvere a okna-to su v dizajne rozdielne veci.
Odpovedať
@atlaska preto potrebujem nazor si nechat odlezat v hlave a vhodne ho prezentovat manzelovi .. taketo zakonitosti ze podlaha a schody a pod. nepoznam .. cize dakujem za tvoju radu, idem nad nou silno uvazovat :) dufam, ze najdem podlahu v rovnakej farbe ..
Odpovedať
my mame otvorene a prepojene schodisko aj s chodbou a prizemim schodisko,stresne okno nad nim a zabradlie je odtien buk a ostatne-dvere a podlahy su vo farbe cca dub
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?