Ako zablokovať dvere na vstavaných skriniach?

Mala mi stale chodi do vstavanych skrin a upratuje tam, uz som z nej sediva. To iste mi robi na obyvackovej stene, az nato, ze odtial vyhadzuje kniny :( Existuju na to nejake zarazky, alebo poistky? Alebo ste to riesili nejak po svojom? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
vstavane skrine s posuvnymi dverami alebo zatvaracimi? Na posuvne neviem, lebo posuvnym sa ja osobne snazim vyhybat, pre mna su neprakticke, na otvaracie som zavazovala snurky na uchyty dokopy...a okrem toho, toto rozkosne obdobie u dietata zas tak dlho netrva, prinajhorsom-prezijes :))))
Odpovedať
Ja som to riesila zalepenim dvierok obycajnou lepiacou paskou. :-D A vsetky predmety,ktore mohli deti poskodit boli vylozene na vyssich polickach
Odpovedať
@majki555 jednoduche, lacne, co dodat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som napad @majki555 vylepsila o papierovu lepiacu pasku, po nej neostanu ziadne flaky :-D alebo toto: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - mame to na chladnicke a mraznicke a funguje to ;-)
Odpovedať
tiez mame na skriniach tie zamky z IKEA. Po prvom dietati sme ich po rokoch dali dole a neostali po nich ziadne stopy. Teraz sme ich davali zasa.
Odpovedať
Profilova fotka
nám to malli robil tieš tak sme si od stolára čo nám robil stavanu skrinu vypítali doraze a je pokoj :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?