Hľadám firmu na výstavbu domu do 60000 eur

Ahojte , prosíme Vás všetkých o pomoc pri výbere firmy na stavbu RD / akýkoľvek typ / , či už montovaný , zrub alebo murovaný do cca 60000 EUR . Nevieme sa rozhodnúť pre " najspoľahlivejšiu " firmu .Prosíme o rady z vlastnej skúsenosti ! Ďakujeme
Odpovedať
A za tych 60 tis chces co vsetko, kolko m2, aky standart.... ?
Odpovedať
Cca 100 m2 , bez podláh,sanity , kuchyne ,interiérových dverí ,krbu , to by sme chceli svojpomocne .
Odpovedať
Su firmy, ktore to vedia...ja som rozmyslal nad dom bud od rajbyvania.sk, tusim su z LEvic, k nam to maju cca 30 km domy su do 60 000 bez zakladovej dosky (doska na kluc cca 5-6000), alebo potom Drevotrend (z Cadce). Firiem je tu mnoho, ktore by vedeli nieco take, otazka je kvalita a referencie na zarucny servis.
Odpovedať
Veď práve o to ide ...
Odpovedať
Celkom sa mi pozdáva firma Drevotrend a Ecostav ....neviem ?
Odpovedať
@oscipovsky raj byvania je nova firma, pozri si, kde predtym pracoval jej konatel.... ale videl som uz postavene 2 domy od nich v RK
Odpovedať
Neni nad to si to pokazit sam svojpomocnou vystavbou, lebo este aj zaplatit niekomu za to aby Vam to pokaslal je nonsens. Kazdopadne ak sa budete drzat projektu (realizacneho) tak neni co pokaslat. Neni nad svojpomocnu vystavbu, ale neda sa to kazdemu vzhladom na pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@fabo123 dnes sa zaregistruješ a dávaš referencie na firmu čo sa volá rovnako ako Tvoj nick :-p Férovka to zrovna nieje. Pre mňa okamžite signál na veeeľký pozor !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
v čom to nie je ferovka?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb To bude len nahoda...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
už som sa zlakol že to nie je forum ale nejaký azet alebo tak nejak
Odpovedať
Profilova fotka
@fabo123 píšeš že majú, robia... nie máme, robíme...ak už si chceš robiť reklamu.... @madein1974 no iste... Len tak narýchlo som mrkla do obchodného registra, ani Fabo, ani Pavel Fabián konateľ mi nenašlo. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
už ked tak sa sa pozri na stranku a pozri si poriadne nazov a potom ti najde aj konatela aj firmu v registri.a forum je o otazkach a odpovediach . nevidim nič zle na tom , ked niekomu poradim. da sa to brat aj ako reklama , ale nie je dovod prečo som tu. je to o vela veciach , ktore laici nevedia a profesionalna rada nie je od veci.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Tak skús nájsť Pavel Fábian, nájdeš aj OR aj ŽR, a mrkni aj socpoist zoznam dlžníkov...
Odpovedať
Profilova fotka
mozem ti spravit cenu na kluč a aj osobitne ,stači poslat projekt
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@bdalibor odkial ste?niečo by som mal pre Vás
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@andrej1980 Orava / kontaktuj ma cez IP prosím /
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Skús Skvely dom zo Štúrova.
Odpovedať
@viktorini Ahoj, pošleš mi prosím názov tej firmy? Ďakujem.
Odpovedať
:-D :D :-D veľká sranda. No paráda, pokiaľ niekto nemá osobnú skúsenosť, tak nech neodporúča nič! viď príklad - Drevstav zo Zvolena...pán Golian bol celkom odporúčaný a ako to dopadlo ?! No moja rada je: - referencie, internet - každému poslať projekt alebo náčrt, alebo nejakú formu návrhu - sledovať pružnosť, prístupnosť, invenčnosť - jednať o cene a možnostiach úspor vo výstavbe a v užívaní - určiť si priority a podľa nich si vybrať postupne firmu, ktorá vyhovuje vám !!! Koľko ľudí, toľko chutí, a ak aj nejaká firma pracuje dobre alebo má dobré ceny, vám ich prístup vyhovovať nemusí. A ak vám tu niekto napíše, že mu máte poslať projekt na nacenenie, tak to urobte a kašlite na obavy. Nikde nie je napísané, že máte rovno podpísať zmluvu:-) ...a možno to práve s takou firmou vyjde ;-) A samozrejme môžete poslať projekt aj nám ;-)
Odpovedať
Keby mal niekto zaujem, mozem odporucit jednu firmu z Nitry. Mne stavali dom minul yrok. Spokojnost. Cena za 100 m2 do 60.000,-EUR, vr. sanity, podlah atd. Ked budem stavat dlasi dom, urcite zas cez nich.
Odpovedať
Ospravedlňujem sa firme Drevstav zo Zvolena, ktorú som pravdepodobne vplyvom únavy dal do súvisu s pánom Golianom. Ide o firmu Stavomont. Drevstav je dobre fungujúca firma. P.s.: Spánok je dôležitý ;-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@compra mozes mi odporucit tu firmu z Nitry? D.
Odpovedať
no tak do takejto sumy nájdete istotne aj na internete niekoľko ponúk výstavby domov na kľúč. Avšak treba byť opatrný, aby nedošlo k zbytočnému predraženiu celkovej stavby pokiaľ to stavia niekto nekvalitný. Preto si najprv overiť aj referencie od iných ľudí. A čo sa týka štýlu domu tak určite aj montovaný aj bungalov aj drevodom sa bude dať vyhotoviť.
Odpovedať
@compra Skus poradit tu firmu z nitry :-)
Odpovedať
@me_myself_and_i Mne stavala firma Syntec z Nitry. Tazko mi ako laikovi objektivne hodnotit firmu. Za seba mozem povedat ano, bola som spokojna. Dom mam bez problemov. Reklamovala som len vstupne dvere, co v priebehu 10 dni vyriesili. Spokojnost. Planujem za 2-3 roky opat stavbu dalsieho domu a obratitm sa urcite opat na Syntec.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?