Stavebné povolenie na schválenie hypotéky

Profilova fotka
Banke staci pravoplatne stavebne rozhodnutie na schvalenie hypo.(zevraj to staci na hypo )Je aj niejake ine stavebne rozhodnutie co mi daju?
Odpovedať
Profilova fotka
:-(
Odpovedať
Stači ti pravoplatne stavebne povolenie @marek06
Odpovedať
@marek06 nie je čo iné predložiť :-D, ak nerátam projekt a rozpočet :-D
Odpovedať
@finsluzby co je potrebne k hypo ak bolo kvoli pristavbe iba ohlasenie drobnej stavby. Staci iba doklad o ohlasení? Este to nie je skolaudovane.
Odpovedať
@milocka29 to záleží od banky a interný znalec povie, či sa stavby budú akceptovať alebo nie v rámci znaleckého posudku - už som sa totiž stretol s rozdielnym názorom medzi znalcom klienta a interným supervízorom, pričom banka často žiada aby stavba bola bezdôvodne zapísaná na LV, aj keď je to napr. kurín, ktorý má však základy, ale rozmerovo nespĺňa podmienky zápisu.
Odpovedať
@marek06 Mne stačilo právoplatné stav. povolenie a čestné prehlásenie, že suma bude použitá na výstavbu domu. Mala som prefotený rozpis z projektu, ale ani ten nechceli :-) Do 2 hodín po podpísaní som mala peniaze na účte ! Ešte po dostavaní a kolaudácii musím do 2 rokov od čerpania predložiť banke LV so zapísaným RD s prideleným súpisným číslom.
Odpovedať
@marek06 nam vo VUB stacilo aj stavebne povolenie (bez vyznacenia pravoplatnosti), dokonca neviem ci nie len uzemne rozhodnutie o tom, ze tam moze stat dom (ale pritom uzemne a stavebne konanie sme mali standardne spojene). Ale to si uz vykomunikovala banka so stavebynm uradom, vlastne ani neviem, ktore z toho im dali :-) Kazdopadne na schvalenie vo VUB urcite netreba pravoplatne. Na uvolnenie penazi uz ano.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?