Prefinancovanie úveru - zápis v úverovom registri

Dobry den, mate niekto skusenost, ktora banka vie prefinancovat hypouver z inej banky aj napriek tomu,ze tam mate zapis v uverovom registry, konkretne omeskanie splatok za hypoteku ? Dakujem.
Odpovedať
@didi4 Vedia to vsetky, ale to neurobia. Ak ide o omeskanie splatok, nie len splatky, tak si myslim, ze ak vam to nejaka prefinancuje, tak za nekrestansky urok. Inak si myslim, ze by ste mali obehat vsetky banky a porovnat podmienky.
Odpovedať
Je to omeskanie asi dvoch splatok, ktore ale postupne splacam a komunikujem s bankou. Preto som chcela vediet,ci nema niekto konkretnu skusenost.
Odpovedať
Profilova fotka
@didi4 ja som toto riesila v r.2011, bolo to po rozvode,moj ex neplatil hypo a preto som mala problemy... a trvalo mesiac kym banka schvalila novu hypo, mam fin.poradkynu ,a ta musela vysvetlovat preco k tomu omesjkamiu doslo, nakoniec mi schvalili novu hypo a urokom o nieco vyssim....no a musela som si mat hypo na svoje meno...skuste si najst poradcu a povedat mu dovod opreco ste boli v omeskani, mozno sa mu podari nieco vybavit, :-)
Odpovedať
@didi4 pokiaľ omeškanie trvá, potom na 99% je to nepriechodné - banka to berie totiž tak, že ak máš dlhy voči jednej banke, budeš mať aj voči novej.... pokiaľ si bola do 12 mesiacov v nejakom omeškaní, je to priechodné, i keď s odretými ušami a pokiaľ si bola v omeškaní pred viac ako 12 mesiacmi, potom je to v pohode.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za pomoc a informacie, skusim to este nejako vybavit a obehat banky. Ja som sa do omeskania dostala tiez nie vlastnou vinou,ale vdaka najomcovi, kt. mal byt v prenajme. @janka2501 mohla by si mi prosim povedat, z akej firmy si mala toho poradcu, prip. mi dat na neho kontakt ? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@didi4 pisem ti IP
Odpovedať
@finsluzby prosím a ako je to, ak mám kontokorent a sem tam sa mi stane, že po zúčtovnaní som do mínusu s poplatkami cca deň až dva, kým mi prebehne prevod z iného účtu? dlhy žiadne nemáme, nemali sme nikdy hypo ani iný úver, len toto sa mi sem tam stane, zvažujeme hypotéku a nie som si istá, či by to nebol problém a hypo nám nezamietnu. Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
@zuzana030 pokiaľ to trvá jeden, 2 dni, nerobil som by si z toho nejakú ťažkú hlavu, aj keď problém to môže byť v banke, kde máš účet - tam to vidia, v úverovom registri by to nemalo byť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?