Ako získať hypotéku ak je zahraničný zamestnávateľ?

Profilova fotka
Manžel pracuje cez slovinského zahraničného zamestnávateľa, ja som na MD, máme dvojročnú dcérku. Myslíte, že máme nádej získať od niektorej banky hypotekárny úver? Lebo zatiaľ nám robí problém to, že manžel pracuje v zahraničí. Boli ste niekto v podobnej situácii, a napriek tomu ste úver dostali?
Odpovedať
My byvame v zahranci, zamestnavatel samozrejme zahranicny a dostali sme pred rokom na SR hypoteku. Pocula som ale, ze sa odvtedy sprisnili podmienky a niektore banky beru takyto uver ako rizikovy :(. Malo by to ale zalezat na plate, ak ma dobry, nemoze mat banka nic proti.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja aktualna skusenost spred niekolkych dni: sme v podobnej situacii a chceli sme malicku hypoteku a banka to zamietla. Je to fakt smiesne lebo mame obaja dobry prijem a splacat chceme len nejakych 4-5 rokov. Aj nam povedali ze prijem nie je problem len papierovo je to problem kedze sme obaja s manzelom zamestnani v zahranici. Toto bolo v CSOB, skusime este inu banku. Budem rada ak pridate dalsie aktualne skusenosti, pride mi to ako totalna blbost, darmo zarobis ovela viac ako na SK pravidla su pravidla.
Odpovedať
Ja som vtedy obtelefonovala vsetky banky, najhorsie mi vychadzali CSOB a Unikredit, bud chceli nejake uplne blbosti, alebo mali zly urok. Zlmuvu mame s VUB a uver je riadne vysoky. Mozne je, ze sa niekde menili pravidla .
Odpovedať
No vidim, ze iny kraj iny mrav. Pretoze napr. moja sestra s muzom pracuju tiez v zahranici a v novembri 2009 im bez problemov v CSOB schvalili hypoteku. Ci zalezi ako dlho v zahranici pracuju, alebo neviem ake podmienky maju este banky. No kazdopadne su urcite opatrnejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?