Rada by som poprosila o skúsenosti s fasádnou farbou Nanopor

Budeme ladiť dom do šedej v dvoch odtieňoch a bielej.
Odpovedať
Profilova fotka
@skill Nanopor je, ak sa nemýlim, tá "samočistiaca" omietka - čo ju vyčistí aj dážď. Ak pozrieš po Slovensku na množstvo zaprášených domov s fasádami, zašlými od všelijakých machov apod., tak omietka Nanaopor je vyvinutá na to, aby si toto nepoznala. Určite dobrá kúpa... ;-)
Odpovedať
ano samočistiaca. Len či to naozaj aj tak funguje. Máme poschodový dom a wapkovať by bol problém
Odpovedať
Bola som pozriet na jednych stavebninach na porovnanie urobili pred 6 rokmi vzorky bielej fasady od baumitu, najspinavsia je akrylatova, cistejsia silikon a silikatova a najcistejsia samocistiaca tak asi to ma nieco do seba .Preto sme aj my kupili nano samocistiacu.
Odpovedať
@borci Možno iba tu poslednú čistia, tie dve iba oprášia a prvú iba tak nechali.
Odpovedať
Tak posudte ci to cistia alebo nie podla mna nieje dovod.
Odpovedať
Profilova fotka
@borci to sú fotky spred rokov a teraz, alebo detail? Rôzne omietky s rôznou štruktúrou pri rovnakom odtieni vyzerajú ináč. Tým nespochybňujem kvalitu silikátovej omietky. Stačí ab yste mali pri dome strom a každá omietka sa chová ináč.
Odpovedať
Ta prva foto je z dialky druha z blizsia .Fasadne omietky maju rovnaku strukturu aj odtien(aspon bol ked ho davali)teraz po rokoch vidno rozdiel vlevo hore nanopor je najbelsia a pod nou je akrylova najtmavsia. asi ma nieco do seba ta ,,samocistiaca,,.
Odpovedať
@borci Naco nanopor ved si kupis nejaku lepsiu vapku a ocistis tu omietku. Ved je zevraj odolna voci vode tam nejake to cistenie predsa vydrží. Alebo zoberem hadicu a celu fasadu ostriekam vodou.
Odpovedať
@blackomt no vidis a mas to bez problemov ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?