Omietka Msp

Ahojte. Do zrekonštruovaného staršieho domčeka sme dali omietky MSP. Nechcela som hladké a teraz som takto doplatila, že neviem čo ďalej. Omietky sú naťahované v mesiaci august 2013, majú na sebe 3 vrstvy bielej farby. Chcem sa spýtať , rada by som niektoré steny oživila farbou (napr. v spálni fialová, obývačka hnedá a decká izba ružová). Najprv som chcela dizajnovú tapetu, ale bolo mi povedané , že na takúto zrnitú omietku to nejde. Máte niekto prosím skúsenosti s MSP omietkou? V predajni mi povedali, že keď sa rozhodnem pre fialovú, budem mať na MSP raz takú spotrebu, že táto omietka dosť saje? Ďakujem.
Odpovedať
@ingridka78 ved ked sa napenetruje stena, saje rovnomerne....
Odpovedať
@romajko no práveže penetrák už tam je ako základ....ved aj biela farba je tam už..tak si tiež myslím, že to už toľko sať nebude. Len ma odhovárajú že tá fialová kým sa rovnomerne do tých zrniek dostane tak to miniem viac farby. Váham či ísť do toho, alebo radšej ostať pri bielej stene.
Odpovedať
tak poviem ti, fialova a tmavo modra farba sa nemaluje dobre, vidno ciari od valca. ale maliar by stym nemal mat problem. ;-)
Odpovedať
@ingridka78 neviem sice, aka je to msp omietka, ale my mame omietku s dost velkym zrnom a aj farba aj tapeta je uplne ok. Je fakt, ze malovalo sa trocha tazsie, aj farby bolo treba viac, ale ziadne smuhy ani nic podobne a urcite nie dvojnasobna spotreba. A zvladli sme to svojpomocne.
Odpovedať
@ingridka78 najdi si maliara ktorý má kompresor a vedel by ti to strieknuť. Je to lacnejšie, rovnomerný náter, nižšia spotreba farby...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?