Na zlého suseda škaradou fasádou

Dobry den ;-) Asi to bude zniet dost cudne. Ale mame velmi "milych" susedov. Pri vystavbe robili velmi velke problemy, pri schvalovani stavebneho a aj uzemneho rozhodnutia robili problemy, namietky, odvolanie, nepreberali postu, nechodili naschval na konania natiahli nam to skoro na 2roky, to co bezne ludia vybavia za normalne pol rok niekedy aj skor. Stalo nas to samozrejme nemale financie kedze sme museli zobrat zatial podnajom, rusili sme pracu kvoli "stretnutiam a vybavovackam" stalo nas to kopec usilia, nervov, hadok dokonca sme museli kvoli nim inak otocit dom a cely ho prerobit. Proste nas to uplne vystavilo a nemali sme tam ist potom ani chut ist byvat a ta radost ktoru sme mali predtym bola tiez fuc. Keby sme mali dost financii a priestor tak tam niesme ani minutu a ideme hned staviat inam.Na zaciatku sa to zacalo vsetko tym ze susedia okrem inych poziadaviek (kvoli tomu ze nam dovolia ist na 2M co je normalna vzdialenost u nas ktoru st.urad dovolil ak tam nemame okna a tie tam neboli)nam dali podpisat dohodu o tom ze fasadu si spravime podla toho ako budu oni chciet a aka sa im tam hodi aj farebne aj materialovo (podotykam ze fasadu na nasom dome!!) velmi im na tom zalezalo, my sme uz aj uvazovali ze tak dobre ze teda sa poddame a vyhovieme. ale ked nam poslali to co sme mali podpisat tak tam bolo o 10veci naviac a pomali este aj take ze by sme nemohli chodit poza nas dom po nasom pozemnku pretoze oni tam maju hned dvor..... tak sme si povedali ze nie toto nam vzivote zato nestoji. toto nepodpiseme a pojdeme radsej na x metrov od nich aby sme mali pokoj. A vtedy zacali problemy a peklo... ale to teraz bokom. Ja len ze aj ja teraz budem zla a je cas odplaty :-D :-D :-D Ked im tam tak strasne zalezalo najviac na svete na nasej fasade z ich strany, tak len tak nahlas rozmyslame ze by sme tam dali nejaku "originalnu fasadu ktora by sa im pacila" a urcite dame aj skvelu farbu. Len na tu kde ju budu vidiet oni . Neviete mi nejak poradit ze co by bolo in ? :-D :-D :-D To budu mat ako pamiatku na nas ze ked boli taky neprijemny a zly a este aj nepravom :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@davinci77 neviem,to neveští nic dobre:-)ak boli problemy pred stavbou,budu aj ked tam budete bývať,,,neviem,ci ste to naozaj radsej nemali predat alebo neviem..no a s tou fasadou netuším :-)
Odpovedať
Ja by som tam nakreslil jeleňa v ruji a poriadne krikľavé farby!!!! Mohol by byť rovno v akcii s jelenicou,šak naivné umenie sa cení nie???? Keď máte deti tie by mohli dole dokresliť nejakých šmoulov... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@davinci77 my máme tiež takú dobrú susedu. Kúpili sme starší rod. dom, prerobili a doteraz nemáme dorobenú fasádu, lebo nás nechce pustiť za náš dom. Podla katastra máme za domom 0,90m ale ona si to odhradila a nepustí! Už sme to riešili aj cez mest. úrad, ale ani oni s nou nepohli. Poradili nám riešiť to súdnou cestou.
Odpovedať
@davinci77 Preco ste sa nechali otravovat? Ved kazdu namietku im musel SU neuznat,napr. tie 2m, o fasade predsa nemozu rozhodovat oni, mali ste im povedat,ze este nejaku namietku budu mat, kt. bude zamietnuta SUradom - im date k nahrade vasu dovolenku a cestovne naklady a stratu casu-ked ste museli koly ich namietke prist na SU. Ak je manzel podnkatel-stratu zarobku a ta sa vypocitat nestihnutym rokovanim pekne vysoko. Teraz je neskoro riesit,ak tak malou pomstou,ale kazit si dom koly tomu? Urobte si fasadu aka sa Vam paci, to ich nastve najviac. @evica1 zavolaj si geodeta a daj zamerat pozemok vykolikovanim, radim priamo koliky zabetonovat do zeme,lebo Vam ich vytrha, potom s papierom z katastra a mapou zamerania zacnite robit fasadu, moze si zavolat policajtov-vy budete papierovo aj v skutocnosti na svojom,takze nic neporiesi. Tych 200E za geodeta to stoji. Ku kolaudacii to aj tak budes potrebovat dolozit-skutocne zameranie stavby a pozemku.
Odpovedať
Profilova fotka
cez celú stenu nakresliť veľkú hlavu rozzúreného uslintaného pitbula :-D :-D :-D :-D ale niééé. a prečo chcete byť teraz zlí? chcete byť ako oni? to snád nie.....veď aj na psa príde mráz....
Odpovedať
Profilova fotka
toto? :-D http://commons.wikimedia.org/wiki/Fil...
Odpovedať
Profilova fotka
nie sory toto: :-D http://grofty.com/free-download-hd-ho... (mmch my vybavujeme od r. 2009 - sused tiez nie je lastovicka, ale ...)
Odpovedať
Profilova fotka
ináč, diskutuje sa o tomto v dvoch témach tak jednu môžeš vymazať, alebo založ ďalšiu aby bol lepší prehľad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam nakreslila / nejaky sprayer sa potesi/ take veeeelmi vystizne gesto, ze co vam mozu :-D . Ale nie,,,, jasne, ze to by nikto na svoj dom nedal... podla mna uplne staci pokombinovat pekne kriklave farby roznych tvarocv a vzorov :-D
Odpovedať
tiez ma ako prve napadlo nejake grafiti a do toho nejaku mudrost :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dal leskly plech.cez leto sa na vas dom ani nepozru,bo pridu o zrak.
Odpovedať
Profilova fotka
@dano101 :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@borderka super napad, taky velky napis " ŽI A NECHAJ ŽIT".. pekne grafitovy :-D
Odpovedať
@evica1 Ty máš ten problém, že by mal tvoj manžel začať posilovať. Lebo vám zabrali susedia pozemok a vy máte odvahu ísť akurát žalovať na súd. Haha.
Odpovedať
Profilova fotka
@evica1 jednoznacne, nech odstrani mur, nie je v prave.. sudte sa o to....
Odpovedať
@katrin21 nemusia sa sudit, staci ipostavit plot podla platneho geometraku z katastra.
Odpovedať
@davinci77 neviem prečo, ale okamžite ma napadla vysmiata teta "zubatá" s kosou z perinbaby,,,,hehe samozrejme len ako vtip, nie naozaj,,,, ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ze takeho velkeho oneho by som tam namalovala!
Odpovedať
Navrhujem zavolat nejakych sprejerov a kupit im dobre kriklave farby :) Inac sa divim, ze ste so sebou nechali takto vydrbavat, ja by som to asi nechal na dobreho pravnika, ten by ich zotrel ako ho**o z topanky.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ja by som im ho normalne zrutila a dovidenia.. ved vlastne ruca clovek na SVOJOM, takze moze :)
Odpovedať
@katrin21 presne tak,ale mala by som geometrak a meter v ruke,keby volali policiu.
Odpovedať
@xane tu netreba pravnika, ale urobit bububu na pani na stavebnom urade,evidentne si nerobi svoju robotu poriadne.
Odpovedať
@evica1 no ja som videl taky susedský spor nazivo a zaujimave. zabetonovane stlpiky chcel sused vytiahnut (vykývať) ale ale ten pan dotycny mu stale branil jeden s jednej strany tahal a druhy s druhej zas tahal na opacnu stranu ak ,,a je to" nakoniec sused odišiel domov odišiel aj pan dotyčný a sused za 10minut nabehol s flexou a kym pan dobehol s domu tak vsetky stlpiky odrezal :-D odporučam ako pisu dat vymerat geodetovvi upozornit pana suseda 1x a ak neposluchne ani sa nepytam bager aby to bolo rýchle a nestihne ani s domu vybehnut :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?