Dávať do Cemflowu kari rohože?

Profilova fotka
Ahojte, citam od rana kadejake diskusie a rady, ale na jednoznacnu odpoved som neprisla. Takze: ideme si dat urobit samonivelizacny cementovy poter Cemflow a dilema je, ci do neho davat kari rohoz, alebo nie. Chlap z betonarky, a aj technicky list tvrdi, ze to nie je potrebne do tohoto poteru. Mate niekto skusenost? Dakujem, Gabi.
Odpovedať
@keduska Urobte podľa TL. Netreba, lebo on nie je nosný. Nosný je betón pod ním. Ani by sa Vám asi kari rohož nevošla (výška).
Odpovedať
Profilova fotka
Ved som si aj myslela. Dakujem za radu. Neslo mi do hlavy, ako by to potom vyrovnavali vlnenim, to by zavadzalo. Inak mame beton, polystyren viac vrstiev, foliu a na to vyleju ten poter.
Odpovedať
@keduska Aha. Takže Váš poter bude mať hr. aspoň 5 cm? Nie nejaký tenučký len ako nivelačka. V tom prípade beriem späť: kari by sa na výšku zmestila. Ale o jej použití či nepoužití rozhoduje výrobca poteru = netreba, lebo je dostatočne pevný. Na určité aplikácie je možné (vhodné až nutné) použiť aj kari, ale to zrejme nie je Váš prípad.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nam to uz vyliali, poter Cemflow, chlapici z Opavy vraveli, ze kari rohoz rozhodne nie. Tesiiime sa, v sobotu uz bude pochodzny:) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
chlapcov z Oravy mám rád, ale do cemetového poteru rohož môže ísť, najmä ak je na niekoľkých vrstvách EPS a nemá dostatočnú hrúbku, pretože nie je samonosný.pochôzny je po 24 hod. čiastočne zaťažiteľný po troch dňoch. Nezabudnite ho zvlhčovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Pisala som z Opavy. Moravy. Kazdy tvrdil, ze do samonivelizacneho cementoveho kari jednoznacne nie. Chlapi s tym robia uz par rockov, verim tomu, co mi povedali. Taktiez so zvhlcovanim to uz neplati. Vlastne, ako tak studujem, vela tradicnych sposobov sa pomenilo. Toz, niekedy az cas ukaze....
Odpovedať
Profilova fotka
@keduska cemflow je klasický cementový poter, takže výztuž prii 5 cm hr. na 10cm EPS by som vrelo doporučil. Keď sa pozriete na moju fotku, tak zistíte že som chodil do školy toľko ako traja mládenci a keď sa pozriete na stránku výrobcu tak Vám to potvrdí.
Odpovedať
Profilova fotka
No, priamo vyrobca neodporucil...ved uvidime, ale myslim, ze sme urobili dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?